Electrolux EWP1274TDW

Mașina de spălat rufe Electrolux EWP1274TDW e un dintre modele ieftine mașini și care dispune de funcția Time Manager. Adică se va ajusta programul în funcție de timpul ales. Deci chiar dacă reduceți timpul de spălare, rezultatele sunt foarte bune. Alte caracteristic speciale ale acestei mașini sunt: clasa A++, programarea întârziată, compartiment pentru detergent lichid, ecranul LED care afișează diverse informații și setări alese. Arată la fel ca și restul modelelor, deci poate fi ușor confundată cu alte modele. Chiar dacă nu e una de tip Slim, are o adâncime de doar 50 cm. Nu prea am ce să-i reproșez având în vedere clasele de eficiență. EWP1274TDW are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Per ansamblu
Ecranul

Specificații tehnice

Poate spăla până la o cantitate maximă de 7 kilograme, dar datorită funcțiilor special, veți obține rezultate impecabile indiferent de cantitatea de rufe introdusă – Time Manager și Fuzzy Logic. Are o încărcare de tip frontală, iar spre deosebire de cele cu încărcare verticală, acesta e mai mare (mă refer în special la adâncime). Clasele A++, A și B sunt foarte bune pentru o mașină de spălat în acest buget. Ele oglindesc caracteristicile tehnice. Consumul standard e undeva la 1.07 kWh, astfel că are o clasă A++.

Are o mulțime de programe utile: sintetice, jeans, spălare lână, consum redus, sport etc.  Pe partea de funcții și siguranță oferă următoarele: sistem de echilibrare a încărcăturii, Fuzzy Logic, sistem protecție împotriva copiilor, detectare spumă, protecție împotriva inundațiilor, amânare pornire (programare întârziată) și ecranul LED. Acel ecran îi mărește funcționalitatea și e bine că a devenit o dotare standard pe astfel de aparate, dar că nu oferă aceleași detalii pe toate modelele. Dacă nu aveți spațiu pentru ea (60 cu 50 cm), aveți două soluții: fie luați una slim fie una cu încărcare verticală. Bineînțeles dimensiunile reduse presupun și performanțe reduse.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e ușor de folosit ca și restul mașinilor din această serie, are un consum potrivit de energie, are toate programele necesare, clase de eficiență decente etc.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Electrolux EWP1274TDW e un model ce-l recomand în special dacă dispuneți de un buget generos și doriți o mașină care să spele circa 7 kilograme de rufe. Pentru a vă face o idee mai bună, am pus un clip cu un alt model dar care arată asemănător:

Lasă un comentariu