Electrolux EWP127300W

Maşina de spălat frontală Electrolux EWP127300W e una de tip Slim adică are nevoie de un loc de depozitare de numai 60 cu 50 cm. O astfel de maşină vă poate ajuta destul de mult deoarece spală eficient cantităţi mari de rufe într-un timp rezonabil. Caracteristicile speciale ale acestui aparat electrocasnic ar fi eficienţa A++, capacitatea de 7 kg, viteza de centrifugare de 1200 rpm şi ecranul LCD. Are un design deosebit şi ergonomic astfel încât să poată fi folosită cu uşurinţă. O alternativă mai performantă deoarece are Time Manager e EWS106410W. Dacă alegeţi acest model veţi primi şi un aspirator de masă în valoare de 189 de lei, iar această promoţie e destul de limitată. În acest buget sunt puţine modele performante şi de aceea vi-l recomand pe acesta. Mai precis, are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față

Specificații tehnice

Electrolux EWP127300W are o viteză de centrifugare de 1200 rpm care poate să difere în funcţie de programul de spălare folosit. Capacitatea maximă de spălare e de 7 kilograme care e cea mai mare încărcătură posibilă de pe modelele actuale aflate pe piaţă. Puteţi spăla chiar şi cantităţi mai mici de rufe deoarece care sistem pentru detectarea cantităţii şi care va gestiona resursele necesare pentru a obţine rezultate excelente într-un timp corespunzător. Programele de spălat sunt următoare: mix, delicate, consum redus energie, uşor de călcat, bumbac, jeans, sintetice, prespălare şi rapid 30 minute.

Clasa de eficienţă energetică e A++ care se oglindeşte în consumul energetic – 1.07 kWh. Celelalte clase de eficienţă sunt A şi B pentru spălare şi centrifugare. La capitolele funcţii şi siguranţă Electrolux EWP127300W are sistem pentru echilibrarea încărcăturii (e util pentru a distribui uniform rufele şi astfel se vor rude vibraţiile), detectare automată a încărcăturii, programare întârziată, protecţie împotriva inundaţiilor şi de siguranţă împotriva copiilor. Programarea întârziată (amânare pornire) mi se pare o funcţie destul de utilă deoarece maşina poate fi setată să pornească de dimineaţă pentru ca apoi să puneţi rufele la uscat. Nivelul de zgomot din timpul spălării e de 60 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are toate programele necesare (pot fi uşor alese cu ajutorul butonului central), ecran digital LCD, programare întârziată, puteţi folosi şi detergent lichid, detectare automată a cantităţii de rufe (economisiţi timp şi bani).

Minusuri: nu are Time Manager.

Concluzie

Această maşină Electrolux EWP127300W e destul de reuşită şi e ideală pentru cei care au de spălat mult şi vor rezultate remarcabile. Jos am postst un clip cu o maşină destul de similară:

Te-ar mai putea interesa