Electrolux EWP126300W, mașina spălat rufe

Această mașină de spălat Electrolux EWP126300W e o alternativă foarte bună la Time Manager EWF146410W deoarece e puțin mai ieftină datorită faptului că are o viteză de centrifugare mai mică, că în rest prezintă cam același specificații și tehnologii. Deci puteți spăla haine care puteau fi spălate doar manual, puteți ajusta timpul de spălare dar și multe altele. Acesta poate fi una dintre cele mai bune alegrei pe care le puteți face deoarece aceasta are un raport eficiență/preț foarte. Spun asta datorită specificațiilor bune, a tehnologiilor prezente pe acesta și a claselor de eficiență atribuite. Printre acele tehnologii cea mai importantă e cea care adaptează programul de spălare în funcție de încărcătura mașinii. Aceasta se numește Fuzzy Logic și care o găsim doar la aparatele de la acest producător, dar o puteți găsi și la alți producători numai sub un alt nume. Dacă vă interesează exact acest model EWP126300W, el are un preț bun după părerea mea. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față

Specificații tehnice

Electrolux EWP126300W nu e un model cu încărcare superioară ci frontală. Capacitatea maximă de încărcare e de 6 kilograme dar nu vă împiedică să spălați cantități mai mici deoarece acesta beneficiază de Fuzzy Logic. Viteza de centrifugare/de rotație e de maxim 1200 RPM și cred că e foarte bună pentru cei care spală de cam două ori pe săptămână făcând față cu brio oricărei încărcături fie e una mai mare. Clasele de eficiență ale acestei mașini Electrolux EWP126300W sunt cum urmează: eficiență la centrifugare B, eficiență la spălare A și eficiență energetică A+. Într-un program standard acest aparat electrocasnic are un consum standard de 49 litrii și 1.07 kwh. Programele de spălare sunt estule de multe dar voi enumera doar pe cele mai importate: prespălare, bumbac, spălare lână, jeans și sintetice. Pe partea de funcții și siguranță, EWP126300W are programare întârziată, sistem de protecție împotriva copiilor și inundațiilor. Din păcate nu e la fel de silențioasă precum alternativa menționată sus, dar și așa produce numai 60 dB în timpul spălării.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: multe programe de spălare, ecran digital, performanțe ridicare, Fuzzy Logic, eficientă și materiale de bună calitate.

Minusuri: la un așa preț nu putem să avem cine știe ce pretenții.

Concluzie

Acest model Electrolux EWP126300W e cea mai bună alternativă la vechea mașină de spălat rufe sau dacă nu ați avut una vă asigur că veți face o alegere bună.

Te-ar mai putea interesa