Electrolux EWP1262TDW

Mașina de spălat rufe Electrolux EWP1262TDW e una eficientă datorită clasei energetice A++, motiv pentru care se numește și Energy Saver. Consumul redus se datorează și funcției numite Fuzzy Logic care mai nou o întâlnit la multe modele de la diferiți producători. Acesta adaptează programul de spălare în funcție de încărcătură pentru a reduce consumul și timpul. Cât despre aspect, se observă că e destul de simplu, prezintă un ecran LED în partea din dreapta și ușa are un mâner obișnuit dar comod de folosit. Butonul central e util pentru a alege programul de spălare dorit iar în partea dreapta mai sunt ceva butoane cu care se pot modifica câțiva parametri (centrifugarea sau temperatura). EWP1262TDW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Per ansamblu
Ecranul

Specificații tehnice

Electrolux EWP1262TDW e o mașină cu încărcare frontală iar avantajul lor e acela că suportă cantități mari de rufe. În acest caz, e vorba de o capacitate maximă suportată de 6 kilograme dar se pot introduce și 4-5 kilograme de rufe fără probleme. Clasele de eficiență sunt următoarele: energetică A++, spălare A și centrifugare B. Deci la stoarcere sau centrifugare se putea mai bine deoarece are 1200 RPM. Clasa A++ presupune un consum de circa 0.98 kwh într-un program standard, în timpul programul rapid, de exemplu, consum e mai mare deoarece se folosește de o viteză de centrifugare mare. Însă nu toate programele necesită atâta performanță. Programele sale sunt: spălare lână, sintetice, bumbac, jeans, consum redus, sport etc.

La capitolele funcții și siguranță găsim: funcția Fuzzy Logic, programare întârziată, detectare spumă etc. Nivelul de zgomot e decent sau mai bine zis e același ca la oricare al model. Dimensiunile sale sunt ok deoarece adâncimea sa e de 50 cm și nu de 60 cm, deci e mai îngustă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consumul redus e foarte important pentru un aparat electrocasnic de dimensiuni mari cum e acesta, funcțiile sale (Fuzzy Logic și programare întârziată) vă ușurează munca și veți câștiga timp.

Minusuri: putea fi ceva mai ieftină.

Concluzie

Acest model numit Electrolux EWP1262TDW e o recomandare, iar dacă sunteți fan al acestui producător și nu vă doriți ceva scump, acesta e alegerea corectă. Bineînțeles în același buget ați putea opta pentru un model cu Time Manager. Modelele recent lansate arată toate cam la fel, de aceea am pu și clipul de jos pentru a vă face o idee despre ea.

Te-ar mai putea interesa