Electrolux EWP1074TDW

Electrolux EWP1074TDW vine ca o alternativă la Electrolux EWP1264TDW și principalele caracteristici ale sale sunt clasa de eficiență energetică A++, capacitatea mare a cuvei de 7 kilograme și funcția Fuzzy Logic care are legătură cu consumul de resurse. Dacă te interesează să o achiziționezi atunci trebuie știu că are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și beneficiază de o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 3 ori 4 ani.

Poze

EWP 1074 TDW este un model de culoare albă care arată foarte bine, iar panoul de comandă poate fi accesat foarte ușor. În partea dreaptă are și un ecran de tip LED pe care sunt afișate diferite informații cum ar fi etapele de spălare. Sigla Time Manager este poziționată sub acel ecran și ne arată că este vorba despre un electrocasnic care ne va ajuta să spălăm mai rapid și eficient.

Per ansamblu
Ecranul

Specificaţii tehnice

Electrolux EWP 1074TDW este un electrocasnic foarte eficient din punct de vedere energetic și dpdv al consumului e apă. Funcția numită Fuzzy Logic ajută la optimizarea consumului de apă și de alte resurse și presupune ca atunci când cuva nu este plină, resursele să fie adaptate, deci mai puține. Chiar dacă inițial prețul de achiziție e unul ceva mai mare, pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii investiți mai repede decât la alte modele.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine (nu știu cât de mult contează acest aspect pentru dvs.); raportul dintre preț și calitate e foarte bun deoarece vine cu multe tehnologii care vă vor economicii timpul, dar și banii; este foarte bună atât pentru familii mici cât și pentru familii mari deoarece are o capacitate de încărcare intermediară de 7 kilograme.
Contra: nimic.

Concluzie

Este un aparat foarte bun și eficient pe care eu îl recomand cu căldură. Din acest articol nu știu dacă ți-ai putut face o părere despre aparat și de aceea îți recomand să vizionezi clipul de alături care e un preview foarte bun chiar dacă este în maghiară. Din clip se poate vedea în detaliu cum arată și cum s-ar putea folosi. Utilizarea aparatului nu e deloc complicată, dar ar fi recomandat să citiți manualul de utilizare pentru a folosi aparatul mai eficient.

Te-ar mai putea interesa