Electrolux EWP1064TDW

Electrolux EWP1064TDW e o nouă mașină de spălat rufe din seria Time Manager care te ajută să-ți speli hainele într-o manieră eficientă. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un excelent aparat care vine cu dotări cum ar fi Fuzzy Logic, clasă de eficiență energetică A++ și o sumedenie de programe utile.

Aspect

Din imaginile de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă acest aparat. Designul nu e unul nou, deoarece și alte modele de la Electrolux au un aspect similar, dar e un aspect modern. Vine cu un display mare în partea dreaptă care furnizează diferite informații cum ar fi etapa de spălare curentă.

Per ansamblu
Ecranul

Caracteristici tehnice

Brandul de față face modele normale cât și cu încărcare verticală. Aceste modele normale sunt mult mai bune decât celelalte, însă ocupă ceva mai mult loc deoarece ușa se deschide orizontal. Nu consumă deloc mult deoarece într-un program normal consumă undeva la 0.98 kWh care corespund unei clase de eficiență energetică A++.
Nu doar consumul de curent e unul mic, ci și cel de apă deoarece are Fuzzy Logic, caracteristică care presupune că că aparatul se alimentează cu atâta apă cât are nevoie, deci dacă cuva e pe jumătate încărcată atunci se va alimenta doar cu jumătate apă din cât ar fi normal.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu multă tehnologie de ultimă generație care e utilă, în sensul că ne economisește din bani și timp; e silențioasă deoarece la spălare are un nivel de zgomot de 60 dB care e mai puțin de cât face un aspirator; are clasa A++ de eficiență energetică; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult… în funcție de posibilități.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează o mașină de spălat nouă atunci îți recomand acest model deoarece nu costă deloc mult și e eficientă la spălare. În opinia mea, e un aparat foarte bun atât pentru cei care nu le prea au cu tehnologia deoarece are puține butoane. Arată și destul de bine, iar acest lucru poate fi observat din preview-ul de alături care e unul la o mașină cu funcționalitate similară care arată identic.

Te-ar mai putea interesa