Electrolux EWP1062TEW

Mașina de spălat rufe Electrolux EWP1062TEW e una cu încărcare frontală și spre deosebire de cele cu încărcare superioară e puțin mai ieftină. Bineînțeles am comparat cu una cu caracteristici similare iar prețul se datorează dimensiunilor. E un model cu centrifugare de 1000 rpm, capacitate de 6kg și tehnologie energy Saving. Acesta, după cum se și numește, vă ajută să economisiți bani. Totuși aș fi apreciat dacă avea și funcția Time Manager care se găsește pe modele mai scumpe. Cu acea funcție puteați scurta programele de spălare fără a afecta programul de spălare, iar rezultatele sunt bune (deoarece nu se sare peste nici o etapa, doar le scurtează). Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Majoritatea modelelor din seria nouă arată identic, doar că la unele ecranul LED e mai mic deoarece oferă mai puține informații. Eu recomand cele cu ecrane generoase deoarece vă arată opțiunile alese (temperatură, centrifugare sau etapa de spălare).

Per ansamblu
Per ansamblu
Ecranul
Ecranul

Specificații tehnice

Capacitatea maximă acceptată de acesta e de 6 kg, deci nu vă recomand să o depășiți. În caz că aveți mai multe rufe, le puteți sorta și să alegeți programe corespunzătoare. Aveți din ce alege deoarece are multe programe: jeans, sintetice, bumbac, lână etc. Având în vedere stoarcere, consumul de energie și capacitatea, a primit clase de eficiență bune: C, A++ și A. Sunt clase decente în acest preț, însă pe partea de stoarcere se vede că nu e chiar ideală, dar dacă aveți unde să le puneți la stors e nesemnificativă.

E bine ca mașină să aibă o centrifugare de cel puțin 1200/1400 RPM numai în cazul în care aveți și un uscător de rufe. Altfel, nu e cazul. Tot ziceam că are un consum mic de energie, ei bine, e de 0.98 kWh într-un program standard. Pe partea de funcții și siguranță are: fuzzy logic (adaptare program în funcție de încărcătură), programare întârziată, ecran LED, sistem de siguranță împotriva copiilor etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum foarte bun de energie, design plăcut, ecran LED plăcut și afișează multe informații utile, ușor de folosit și fiabilă.

Minusuri: nu are Time Manager.

Concluzie

Acest Electrolux EWP1062TEW e una din multele alegeri care le puteți face în acest buget. Nu sunteți nevoiți să achiziționați un model de la acest producător, deoarece sunt mulți producători care oferă modele reușite. Însă, nu toți oferă un ecran LED așa de funcțional, consum redus și design așa de plăcut.

Lasă un comentariu