Electrolux EWP1062TDW, mașina spălat Energy Saver

Electrolux EWP1062TDW e o mașină de spălat rufe Energy Saver din clasa de eficiență energetică A++ care vine cu capacitate de încărcare peste medie de 6 kilograme. Eu aș recomanda modelul de față familiilor normale cât și celor XXL deoarece cu ajutorul electrocasnicului poți spăla eficient multe haine. Nici nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » în condițiile în care are și Fuzzy Logic.

Poze

Se poate vedea că arată precum restul modelelor Energy Saver cum ar fi EWS1266EDW, de exemplu. E un model pe alb care e dotat cu un panou de comandă modern dotat cu un afișaj LED foarte mare și clar. Pe acest ecran/afișaj sunt afișate diferite informații cum ar fi etapele de spălare.

Electrolux EWP1464TDW
Per ansamblu
Electrolux EWP1464TDW 2
Ecranul

Specificaţii tehnice

Electrolux EWP1062TDW stă foarte bine pe partea de eficiență deoarece are clasa A++ la consum de curent (0.98 kWh într-un program standard), A la spălare și C la centrifugare (1000 rotații). Consumul de apă e și el unul mic deoarece aparatul e dotat cu Fuzzy Logic care e o caracteristică care reglează consumul de resurse în funcție de încărcarea cuvei. Această caracteristică era întâlnită doar pe mașinile premium, dar acum văd că e standard și la unele modele mai ieftine.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; e un model foarte eficient, din toate punctele de vedere (de la consum de resurse până la spălarea rufelor); zgomotul produs la spălare nu e deloc mare deoarece ajunge până la 60 dB, iar în timpul centrifugării e maxim 76 dB (aceste valori sunt mai mici decât cele ale unui aspirator); vine cu Fuzzy Logic și Energy Saver care vor face ca facturile la utilități să fie mai mici.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ți s-a strica mașina veche de spălat și vrei un nou model atunci acest EWP1062TDW de la Electrolux cred că ar fi foarte bun deoarece e ieftin și eficient. Nici nu arată rău, dacă te interesează acest aspect, iar din preview-ul alături se poate vedea cu aproximație cum arată. Din acest clip se poate vedea are un panou de comandă foarte simplu care te ajută să folosești rapid mașina.

Te-ar mai putea interesa