Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EWP106100W

Dacă eşti în căutarea unei maşini de spălat rufe bune atunci maşina de spălat Electrolux EWP106100W ar fi alegerea perfectă datorită caracteristicilor sale şi a preţului mic. Caracteristicile care o recomandă sunt dele 1000 RPM, capacitatea cuvei de 6kg, Clasa A-10% (energetică), afişajul LED şi culoarea clasică albă.

Poate vă întrebaţi ce vrea să fie cu clasa A-10% la Electrolux EWP106100W. Acest lucru presupune că EWP106100W e un electrocasnic cu 10% mai eficient cu oricare electrocasnic de acest gen care are clasa de eficienţă energetică A. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care e unul din factorii care recomandă electrocasnicul de faţă. Un alt lucru foarte importat e garanţia care în cazul aparatului EWP106100W e de doi ani şi la nevoie poate fi extinsă la patru ani dar asta e dependent de magazinul de unde cumpăraţi modelul acesta.

Poze

Exteriorul

Panoul de comandă

Specificaţii tehnice

EWP106100W e un electrocasnic apărut pe piaţă de ceva timp şi impresionează prin eficeinţa la spălare şi energetică A şi cea de centrifugare C. Eficienţa la centrifugare doar clasa C deoarece are doar 1000 rotaţii. Pentru a vă dovedi că are un consum mic de curent trebuie să ştiţi că într-un program normal de spălare maşina are undeva la un consum de 1,02 kWh.

Fiind un electrocasnic cu încărcare frontală presupune că faţă de cele cu încărcare superioară va ocupa ceva mai mult loc, dar şi performanţele sunt superioare modelelor cu uşa sus.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu multe programe (opt la număr, printre care se numără cel rapid, extra-clătire, spălare lână etc), consumul de curent nu e mare, capacitatea cuvei e ideală pentru o familie cu 4-5 persoane, iar eficienţa la centrifugare e şi ea destul de bună. Un alt plus ar fi cuva din carbon care asigură o greutate mică şi astfel centrifugarea se poate produce în parametrii normali.
Contra: consumul de energie elctrică putea fi unul caracteristic clasei A+.

Concluzie

Electrolux EWP106100W arată bine şi e foarte eficientă când vine vorba de spălare sau consum de resurse. Nici zgomotul la spălare nu e mare deoarece produce doar 60 decibeli şi chiar dacă e o maşină de spălat normală, spaţiul ocupat nu e mare deoarece dimensiunile sale aproximative sunt 85 pe 60 pe 59 în centimetri (ÎxLxA).

În cazul în care vă preocupă aspectul exterior al lui EWP 106100 W atunci vă recomand să vizualizaţi preview-ul de alături care e de la un model superior, dar indetic din punct de vedere vizual.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu