Electrolux EWG147540W, mașină de spălat incorporabilă

Electrolux EWG147540W e o mașină de spălat interesantă deoarece poate fi incorporată ca în poza de jos. Deasemenea, am pus și un clip cu aceasta pentru a vedea mai bine cum arată din apropiere ori gata instalat în bucătărie. Are motor Inverter care mărește performanțele mașinii dar și durata de viață. Acest tip de motor e prezent și pe altele modele și cred că nu ar trebui neglijat acest aspect când alegeți un aparat electrocasnic. Cu alte cuvinte, prețul mai mare poate fi justificat de performanțele, tehnologiile și designul mașinii de spălat. Se observă că are un control electronic ceva mai avansat decât la unele.

Dacă nu v-o permiteți, aveți de ales între ratele fixe ori o mașină mai puțin performantă. Nu prea sunt motive pentru a nu achiziționa acest model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa poate să arate
Așa poate să arate

E evident că puteți să încărcați frontal însă e bine să nu depășiți cantitatea de 7 kg (mai bine spălați de 2 ori). Pe partea de stoarcere nu am ce să-i reproșez – 1400 RPM. Deci rufele vor fi storse destul de bine, iar apoi le puteți pune la uscat ori într-un uscător. Clasa energetică A+++ care e cea mai bună de pe piață. Într-un program obișnuit consumul e de circa 0.86 kWh.

Are 14 programe, majoritatea sunt cele cunoscute (adică le-ați văzut și la alte mașini). Ca și caracteristici speciale are: tehnologie Fuzzy Logic, selector centrifugare, detectare spumă, siguranță împotriva copiilor (blocare butoane), protecție împotriva inundațiilor, amânare pornire (programare întârziată) iar ecran LCD oferă și el niște informații utile (timp rămas, centrifugare aleasă și temperatura).

Plusuri: are destul de multe programe, centrifugare mare, cea mai bună eficiență energetică, ocupă puțin spațiu (incorporabilă) și oferă rezultate bune.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EWG147540W arată bine și o puteți incorpora în bucătărie dacă aveți un mobilier corespunzător. Îmi place că poate să spele mult, bine și cu un consum redus de resurse. Clipul de jos vă poate fi de folos dacă nu aveți o idee despre cum ar arăta panoul de control ori acest aparat.

Te-ar mai putea interesa