Electrolux EWG147410W, mașină incorporabilă

Pentru cei interesați de o mașină al cărui principal avantaj să fie incorporabilitatea recomand modelul Electrolux EWG147410W. Pe lângă acest avantaj are și cel că are un consum foarte mic de curent, lucru dovedit prin clasa A++ de eficiență energetică. Modelul acesta e destinat în principal celora care vor un electrocasnic de spălat rufe care să nu iasă în evidență.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Costul nu mi se pare deloc mare având în vedere că oferă facilitățile de mai sus și că are o capacitate de 7 kilograme. Dacă prețul vi se pare un pic cam mare atunci trebuie să știți că în timp o să vă recuperați investiția deoarece consumul de curent e unul mic, iar tehnologia Fuzzy Logic e disponibilă și ea. Iar, dacă vrei ceva cu clasa A+++ (3 plusuri) atunci ar trebui să alegi Electrolux EWG147540W.

Mașina
Mașina

Având o capacitate de 7 kilograme beneficiați de un aparat care poate spăla mai multe haine în un singur ciclu. Astfel dvs. economisiți bani și timp.
Cele 1400 rotații pe minut vor face ca hainele să fie spălate foarte bine, iar zgomotul la centrifugare nu e exagerat, ci de doar 74 dB, pe când cel la spălare e de 56 dB.

Lucrurile care le vei aprecia la acest model sunt prețul nu prea mare, că e foarte eficient și că e realizat din materiale foarte bune (inox e folosit la tambur, iar carboran – un fel de plastic – e utilizat la cuvă). Un lucru care multă lume îl va aprecia e caracteristica Fuzzy Logic, aceasta fiind una care face ca aparatul să detecteze automat cantitatea, iar în funcție de aceasta să ajusteze resursele… astfel ducând la un consum mai mic.

Deci, dacă te interesează un aparat care să spele bine și care să fie insesizabil atunci acest model marca Electrolux ar fi o recomandare din partea mea.
Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă aparatul, în cazul în care vă interesează o imagine mai de ansamblu. Sper să înțelegeți lucrurile elementare, chiar dacă clipul e unul în ungurește.

Lasă un comentariu