Electrolux EWF31276EW, mașina de spălat 7kg

Electrolux EWF31276EW e o mașină de spălat destul de bună având în vedere cât poate spăla, eficiența energetică și centrifugarea. Acestea sunt principalele caracteristici ale unui astfel de aparat și trebuie să recunosc că și tehnologiile au un rol important. În acest caz e vorba de Time Manager, cu care puteți ajusta programul în funcție de necesități. Puteți chiar să îl scurtați dacă aveți mai puține rufe. Bineînțeles există și programe în acest sens, iar altele au și un consum redus (centrifugare mică). Designul e cam același și l-am observat și la alte modele de la acest brand, unele poate au doar ușa diferită (albă ca și restul mașinii). Puteți opta pentru o mașină mai ieftină cu aceleași specificații dacă nu vă trebuie acele tehnologii speciale.

Prețul e acceptabil dar putea fi mai bun având în vedere concurența (nu toate au Time Manager). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Acceptă să spele până la 7 kg de rufe și există programe și opțiune care pot eficientiza rezultatele. E evident că are control electronic deoarece are un ecran LCD și butoane corespunzătoare. Caracteristicile generale ale acestui model sunt cele menționate sus și în funcție de de acestea clasele de eficiență sunt decente. Doar pe partea de consum energetic are A++, deoarece consumul e de 0.96 kWh într-un program obișnuit.

Programele de spălare sunt multe: bumbac, stoarcere, lână, sintetice, mătase/perdele, delicate, sport etc. Funcțiile speciale ale acestui aparat sunt următoarele: sistem de echilibrare a încărcăturii, fuzzy logic, amânare pornire, protecție împotriva inundațiilor, blocare butoane și altele. Nivelul de zgomot t redus în timpul spălării doar în timpul centrifugării e mai mare, atunci și consumul crește.

Plusuri: ajustare simplă a programelor prin acel control electronic, toate acele programe și funcții anterior menționate (nu toate mașinile le au), eficiență A++, fiabilă și performantă.
Minusuri: nu oricine și-o poate permite.

Electrolux EWF31276EW e o mașină de spălat interesantă cu un aspect plăcut și caracteristici satisfăcătoare în acest buget. Poate fi confundată ușor cu altele, dar performanțele și eficiența diferă de la un model la altul. Seriile cu Time Manager sunt alegeri bune dar și cele fără această tehnologie sunt bune în speciale că sunt mai ieftine. Jos e un clip cu un model similar, unele specificații diferă și ușa e albă.

Te-ar mai putea interesa