Electrolux EWF31076EW, mașină Time Manager

Mașina de spălat rufe Time Manager Electrolux EWF31076EW e un model cu o capacitate de 7 kilograme, eficiență energetică A++, Fuzzy Logic și caracteristica Time Manager. Această caracteristică o să vă ajute să setați durate spălării deoarece numai dvs știți cât de murdare sunt rufele.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta nu e deloc mare deoarece clasa de eficiență energetică e A++, iar asta înseamnă o foarte mare economie de curent.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta e unul frontal cu o capacitate de 7kg și cu un consum de curent de 0,96 kwh într-un program standard. Funcțiile care te vor ajuta foarte mult să faci economii impresionante de curent și apă sunt Fuzzy Logic, Time Manager și altele. Eu am să insistm mai mult asupra acestora două deoarece sunt mai cunoscute și au impact mai mare asupra economiei de resurse. Funcția Fuzzy Logic presupune că aparatul detectează cantitatea de rufe și în funcție de aceasta își adaptează parametrii de spălare. Iar, cealaltă presupune că dvs puteți seta timpul de spălare așa încât dacă aveți un tricou foarte puțin murdar atunci să nu stați o oră, ci doar câteva minute.

Lucrurile pe care eu la consider ca fiind atuuri sunt tocmai funcțiile menționate anterior, prețul deloc mare, ușurința în utilizare, economia mare de curent electric pe care o face, capacitatea mare de încărcare și altele.
Zgomotul nu e cel mai mic, dar la 59dB care sunt produși la spălare cred că nu e deloc exagerat… fiind o valoare similară altor modele de la alți producători.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui model care să arate bine și care să nu coste prea mult atunci modelul acesta ar fi o foarte bună soluție. Datorită capacității mari de încărcare eu aș zice că e numai bună pentru o familie mare sau chiar pentru o pensiune. Referitor la această capacitate trebuie știut că e una dintre cele mai mari.
La un moment dat acest model nu o să mai fie disponibil, dar mai sunt altele similare aici.
Pentru a vă face o părere despre cum arată acest aparat, alături am pus un clip.

Lasă un comentariu