Electrolux EWF1487HDW, mașină de spălat performantă

Mașina de spălat Electrolux EWF1487HDW e un alt model cu tehnologie Inverter și spun asta deoarece am văzut destule modele cu acest tip de motor. Sunt considerabil mai scumpe decât cele obișnuite deoarece sunt mai fiabile, performante, oferă un consum redus și sunt silențioase. Deci oferă cele mai bune avantaje. Deci e o investiție bună pe viitor și spun asta deoarece motor are o garanție de 10 ani. Caracteristicile sale principale sunt centrifugarea de 1400RPM, clasa A+++ și capacitatea de 8 kg. Sunt multe modele care pot fi luate ]n calcul ca alternative la acesta deoarece nu e e o mașină prea accesibilă. Un astfel de model cum e EWF1487HDW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Capacitatea de spălare de 8kg mi se pare suficientă chiar și pentru cei care o vor pentru restaurante sau hoteluri. O astfel de capacitate presupune o clasă A la spălare și nu e întâlnită la oricare altă mașină. Datorită funcțiilor Time Manager și Fuzzy Logic, rezultatele vor fi perfecte fie că scurtați programul fie că puneți mai puține rufe. La capitolul stoarcere are 1400 RPM care înseamnă o clasă B la centrifugare.

Clasa A+++ e cea mai bună de pe piață, iar pentru modelul de sus presupune un consum de 0.9 kWh într-un program obișnuit. Lista programelor e destule de lungă, dar trebuie să menționez că are programe speciale cu aburi care ușurează călcarea lor. La capitolele funcții și siguranță aduce: Fuzzy Logic (adaptare în funcție de încărcătură), control electronic (ecran LCD+butoanele aferente), detectare spumă, echilibrare încărcătură, programare întârziată etc.

Motorul de tip invertor oferă cele mai bune performanțe și e mai fiabil decât cele clasice. Caracteristicile sale sunt mai mult decât decente și deci nu veți găsi multe mașini similare.

Plusuri: mai silențioasă decât predecesoarele, consum redus de energie care se observă și din clasa de eficiență, programe utile și ușor de folosit.

Minusuri: are un preț cam piperat.

Electrolux EWF1487HDW e acel model cu încărcare frontală care merită achiziționat iar dacă nu vă interesează cât de silențioasă și doar vreți rezultate bune, atunci există destule modelele de la acest producător care ar îndeplini acele condiții și care sunt ceva mai ieftine. Jos am postat un clip cu acest model, veți observa cât de bine arată și cât de ușor poate fi folosită

Te-ar mai putea interesa