Electrolux EWF1408WDL, mașină de spălat rufe cu Inverter

Electrolux EWF1408WDL e o mașină de spălat foarte bună și care poate spăla până la 10 kg de rufe. Alte caracteristici generale ale sale sunt clasa energetică A+++, 1400 RPM, programe speciale, motor Inverter și altele. Doar după design se poate observa că e o mașină deosebită iar dimensiunile sale sunt ceva mai generoase decât la altele. Are tehnologii destul de interesante care reduc consumul în funcție de încărcătură dar și în general consumul e mic pentru ce poate să facă. Din poza de jos se vede că ecranul LCD e unul de 2-3 ori mai mare decât la o mașină de spălat obișnuită.

Prețul acestui model nu e chiar așa de mic considerând ce mașini mai există pe piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Dacă vă interesează clasele de eficiență, ei bine, ele sunt următoarele: A+++ la consumul de energie, A la spălare și B la centrifugare. Acestea sunt conforme cu centrifugarea. cantitate de spălare și consumul de energie.

Într-un program standard, consumul de energie e unul de 1.13 kWh și trebuie să-l raportăm la capacitatea sa de spălare. Poate spăla maxim 10 kg dar nici nu cred că veți depăși această cantitate.

Programele sale sunt în mare parte cele standard dar sunt prezente și programe speciale: abur pentru reîmprospătare, abur pentru sintetice, sport. Ca și funcții are: sistem de echilibrare a încărcăturii. Fuzzy Logic, protecție împotriva copiilor, amâner pornire, iluminare interioară și multe altele.

Mie nu mi se pare gălăgioasă în timpul spălării ținând cont că nu e un aparat care trebuie să meargă continuu. Cam la toatele mașinile mai performante, tamburul e realizat din oțel, iar la acest model cuva e din carboran.

Plusuri: poate spăla eficient orice încărcătură, are multe programe de spălat, arată bine, control electronic avansat și fiabilitatea.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Electrolux EWF1408WDL e o alegere bună dacă nu vreți să o folosiți acasă deoarece se adresează mai mult posesorilor de restaurante, hoteluri etc. dar nu vă oprește nimeni să o folosiți chiar la voi acasă. Jos am pus o prezentare pentru cei care vor să vadă cum arată aceasta în realitate.

Te-ar mai putea interesa