Electrolux EWF1276GDW, mașină de spălat rufe 7 kg

Electrolux EWF1276GDW e o mașină de spălat rufe deosebită care are Time Manager și a fost recent lansată de acest brand. Cu acea caracteristică specială puteți ajusta programul după cantitatea de rufe ori gradul de murdărie (puteți scurta programul pentru economisire de timp și bani). Dispune de un control electronic cu ecran digital de dimensiuni generoase. Pe el se pot vedea diverse informații și setări alese. Deci nu e nevoie de prea multe butoane și așa e mai simplu. Seria nou ă de mașini aduce multe alternative, fiecare oferă caracteristici diferite.

Prețul e destul de bun ținând cont de cât poate spăla, caracteristicile speciale și eficiența energetică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Majoritatea mașinilor de spălat au încărcare frontală și sunt destul de apreciate. Cele cu încărcare superioară au un preț similar, dar sunt apreciate mai mult de cei care vor să economisească și mai mult spațiu. Panoul de control dispune de un ecran LCD mare, butoane corespunzătoare astfel ca să puteți alege o centrifugare diferită, de exemplu. Dar și alte opțiuni pot fi ajustate că doar are Time Manager.

Pe partea de stoarcere are 1200 RPM și această caracteristică scoate în evidență cât de bine poate să stoarcă. Nu suportă mai mult de 7 kg, dar cine și spală mai mult de atâta? Bineînțeles, se poate spăla și jumătate din încărcătura maximă cu alegerea programului dorit ori cu Fuzzy Logic. Acest program special e disponibil și pe alte tipuri de aparate. Eficiența A+++ scoate în evidență consumul său într-un program standard – 0.9 Kwh.

Programe de spălare sunt multe dar trebuie să știți că are cele standard: rapid, jeans, bumbac, sport, sintetice etc. La capitolele funcții și siguranță are: sistem de echilibrare a încărcăturii, sistem siguranță împotriva copiilor, protecție împotriva inundațiilor, programare întârziată și tehnologie cu invertor. Deci motorul e destul de performant și fiabil, iar producătorul oferă 10 ani garanție pentru el.

Plusuri: cea mai bună eficiență energetic de pe piață, ajustare program în funcție de încărcătură (manual ori automat prin intermediul unor tehnologii), multe programe, ușor de folosit și fiabilă.
Minusuri: nu e foarte accesibilă.

Electrolux EWF1276GDW e una din multele recomandări de la acest brand și nu cred că ar fi cazul să vă luați una și mai scumpă deoarece nu veți avea nevoie de mai mult. Nu ocupă mult spațiu, e destul de silențioasă comparativ cu alte modele, arată bine și vă ajută să economisiți bani (consum redus). Deci poate fi considerată ca fiind o investiție pe termen lung, iar dacă nu v-ați putut face o idee despre ea, am pus un clip cu această mașină.

Te-ar mai putea interesa