Electrolux EWF126410W

Cu mașina de spălat Electrolux EWF126410W vă puteți gestiona ciclurile de spălare a fiecărui program în funcție de cât de murdare sunt rufele, puteți spăla eficient datorită clasei energetice A+ sau chiar și să amânați programul de spălare după cum doriți (programarea întârziată). Dacă sunteți în căutarea unui model mai performant și aici mă refer la uscător incorporat, atunci modelul EWW126410W v-ar putea fi de folos. Acestea sunt o parte din caracteristicile acestei mașini de spălat. O altă caracteristică a acestei mașini de spălat e opțiunea sau butonul pentru clătire suplimentare care e necesar dacă spălați haine mai pretențioase (vii colorate sau închise la culoare) și pentru ca detergentul să nu rămână pe acele haine. Programarea întârziată e utilă atunci când trebuie să plecați de acasă și doriți ca programul de spălare să se finalizeze cam pe când ajungeți acasă. Acest aparat electrocasnic pentru spălarea hainelor numit EWF126410W are prețul bun. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față

Specificații tehnice

Electrolux EWF126410W are o capacitate maximă de încărcare de 6 kilograme și poate spăla la o viteză de centrifugare maximă de 1200 rotații pe minut. Pe partea de eficiență stă bine cu eficiență energetică A+, eficiență la spălare A și la centrifugare B. Deci consumul e unul foarte bun având în vedere că a primit A+ (corespunde pentru 1.02 kwh). Ecranul LCD e unul destul de prietenos și se pot vedere pe el etapele de spălare, timpul și setările efectuate. Programele de spălare sunt multiple: rapid (țesături delicate), bumbac, ușor de călcat, spălare manuală, consum redus energie, jeans, sintetice, ușor de călcat și trei programe speciale (clătire, drenare și stoarcere). La capitolele funcții și siguranță EWF126410W vine cu blocare a butoanelor (pentru copii), anti-inundare, sistem de echilibrare a încărcăturii (reducerea vibrațiilor și zgomotului), programare întârziată și ecran digital LCD.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Electrolux EWF126410W vine cu toate programele necesare dar același lucru pot spune și despre funcții, se pot spăla cantități mari de rufe, preț acceptabil, eficientă și realizată din materiale de bună calitate.

Minusuri: nu are sistem reglare a consumului.

Concluzie

Această mașină de spălat Electrolux EWF126410W e recomandarea mea pentru cei care doresc o mașină performantă și care poate spăla mult și eficient. La acest preț veți găsi și alte modele de la acest producător dar cu cu aceleași specificații.

Te-ar mai putea interesa