Electrolux EWF 127440W

Mașina de spălat Fuzzy Logic Electrolux EWF 127440W e un electrocasnic premium care vine ca o alternativă la modelul EWF147440W care e tot un model cu tehnologia Fuzzy Logic, dar are tehnologia Time Manager (ca acest model) și alte dotări și așa se explică prețul mai mare cu vreo 100 lei decât a modelului de față.

Tehnologia Fuzzy Logic e una care ale legătură cu eficiența și consumul redus de resurse a mașinii EWF127440W. Astfel în programele de spălare scurte mașina nu o să consume resurse cât în programele normale, iar dacă cuva încărcată pe jumătate atunci și resursele o să fie pe jumătate și astfel se face economie de apă și curent. Tehnologia celor de la Electrolux nu e singura care face economie de resurse deoarece și Bosch sau Whirlpool au tehnologii similare, și s-ar putea ca și alți producători de astfel de electrocasnice să aibă tehnologii similare.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » cam mare față de alte aparate de acest gen, dar funcțiile care le are la bord o să vă scutească de timp și facturile de apă, respectiv electricitate nu vor mai fi așa de mari datorită tehnologiei Fuzzy Logic care am încercat să o explic mai sus. Fiabilitatea e excelentă și asta se poate vedea din garanția de 2 ani care poate fi expandată la 4 ani.

Poze

Per ansamblu
Butoanele

Specificaţii tehnice

Electrolux EWF 127440W are 1200 rpm, 7 kg, A++, ecran LCD și vine pe alb. Viteza de centrifugare o plasează în clasa energetică B, dar 1200 rotații sunt suficiente pentru o spălare eficientă. Iar, consumul de curent de 1,05 kWh e unul care plasează electrocasnicul în clasa de eficiență energetică A++, însă la această eficiență are un aport și tehnologia Fuzzy.

Cel 7 kilograme suportate de cuvă plasează mașina în categoria celor pentru familii numeroase, iar o familie cu vreo 5 persoane o va aprecia. Copii sunt protejați dacă încearcă să meșterească la aparat deoarece acesta e dotat cu siguranță împotriva copiilor. Un alt fel de siguranță sau protecție e cel care împiedică inundarea încăperii unde e plasată mașina.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e eficientă din toate punctele de vedere, are un program rapid de 14 minute, are nivele de zgomot reduse (54 la spălare și 76 la centrifugare) și având niște dimensiuni reduse poate fi plasată în încăperi mici.
Contra: nimic.

Concluzie

Electrolux EWF 127440W intră în categoria electrocasnicelor premium și e de recomandat celor care vor ceva mai bun decât o mașină standard. E de recomandat și datorită faptului că în timp vă va economisi bani datorită consumului redus de apă sau curent. Alături e și un clip care vă prezintă pe scurt acest aparat  EWF 127440 W.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux EWF 127440W”

Comentariile sunt închise.