Electrolux EWB105205W

Maşina de spălat cu încărcare verticală Electrolux EWB105205W e un model destul de nou şi de bun. Se adresează mai mult celor care doresc un aparat electrocasnic care să nu ocupe mult loc şi să fie şi eficient. E o maşină de spălat rufe funcţională care vine cu multe setări dar şi programe de spălare. Mai bine zis vine cu destule butoane în partea de sus a maşinii pentru a putea alege viteza de centrifugare, programul de spălare, temperatura dar şi altele. EWB 105205 W vine şi cu funcţia Time Manager pentru ca voi să vă gestionaţi timpul după bunul plac. Aceste caracteristici sau dotări pot fi observate în clipul de jos. Deasemenea veţi observa că are şi un afişaj LED pe care se pot observa câteva informaţii utile în timpul spălării. Alternative la aceasta nu prea există doar cele cu încărcare frontală cum e şi Time Manager EWF146410W. Dacă vă interesează acest electrocasnic atunci trebuie să ştiţi că aveţi nevoie de un buget generos. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

EWB105205W e un model cu încărcare superioară/verticală care are o capacitate maximă de încărcare de 5.5 kilograme (ca şi restul modelelor). Performanţele sale sunt asigurate de viteza de centrifugare de maxim 1000 RPM (poate fi setată la chiar şi la minim 500 RPM). Are eficienţă energetică A, eficientă la spălare A şi la centrifugare C. Consumul acestei maşini într-un program de spălare standard e de circa 0.94 kwh şi de 49 litri de apă. Pe lângă butoanele ce le puteţi găsi în partea superioară, are şi un ecran LED în partea dreaptă. Electrolux EWB 105205 W vine cu destul de multe programe de spălare dar cele mai uzuale vor fi cele folosite alături de opțiunile de reducere a timpului deoarece spală încărcătura de rufe în timp mai scurt. În felul acesta o să obțineți un fel de programe de spălare rapidă. Maşina Electrolux EWB105205W e destul de silenţioasă şi spun asta deoarece are un nivel de 59 dB în timpul spălării şi de 74 dB în timpul centrifugării.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: Electrolux EWB105205W vine cu Fuzzy Logic care detectează cantitatea de rufe pentru a reduce consumul, destule programe de spălare şi funcţii, uşor de folosit şi e foarte eficientă.

Minusuri: clasele de eficienţă puteau fi mai bune.

Concluzie

Acest model numit Electrolux EWB105205W e unul dintre cele mai bune maşini de spălat şi spun asta deoarece raportul eficienţă/preţ e unul foarte bun în special că se află la promoţie.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Electrolux EWB105205W”

  1. am madina de spalat modelul EWB105205,dar manualul nu este in lumba romana . Spuneti ca are program de spalare rapida 30 minute Care este acela ?

Comentariile sunt închise.