Electrolux EW8W261B, model cu uscător intergrat şi clasa A

Electrolux EW8W261B e un aparat de tipul 2 în 1 în sensul că e o maşină de spălat rufe cu uscător integrat. Capacitatea sa e una cu de 10kg la spălare şi 6 la uscare. În felul acesta avem un aparat care se ocupă de totul şi nu va trebui să pierdem timp cu punerea rufelor la uscat.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat eficient energetic întrucât are clasa A de eficienţă energetică la spălare (consumă 1340 kWh pe an). Nici consumul de apă nu e mare cu 18400 litri consum de apă pe an.


Păreri pro şi contra

Pentru persoanele interesate de ceva aspectiv şi funcţional acest model Electrolux EW8W261B din seria Perfect Care 800 ar fi numai bună.
Trebuie să apreciem spaţiul economisit deoarece are nişte dimensiuni de 63x60x85 AxlxÎ cm. Dacă am fi avut două aparate dedicate vă daţi seama că am fi avut dublu spaţiul ocupat.
Cablul de curent e ceva mai lung decât la alte aparate îmtrucât e de 1,8 metri.
Nivelurile de zgomot sunt unele ok, la spălare având 51 decibeli, iar la uscare are 60 dB. Nişte niveluri de zgomto absolut decente.
Deoarece are o capacitate mare eu aş zice că e perfect pentru o familie cu 5-7 membri.
Ceva deosebit e şi faptul că are 1600 rotaţii ca viteză de centrifugare, lucru care contribuie la o spălare mai bună şi la o uscare ok. Trebuie menţionat că aceasta e viteza maximă de centrifugare şi e atinsă la un moment dat.
Număru de programe e unul bun deoarece vorbim despre 16 programe printre care se numără mătase, lână, bumbac şi cuverturi.

Acest electrocasnic e bun pentru acasă cât şi pentru pensiuni ori localuri întrucât poate spăla multe haine, feţe de masă şi cuverturi.
Producătorul Electrolux e unul suedez, iar in cauza aceasta beneficiem de un aparat european cu fiabilitate ridicată. Foarte interesant e faptul că e al doilea producător de electrocasnice din lume… după Whirlpool.

Te-ar mai putea interesa