Electrolux EW8H359S, uscător cu panou de control digital

Uscătorul de rufe de jos numit Electrolux EW8H359S e un model ceva mai avansate decât restul și aș putea spune că e unul Smart datorită acelor senzori inteligenți. Rolul acelor senzori e de a optimiza programul ales pentru un consum mai redus de resurse, însă fără a afecta rezultatele. Oricum, consumul de resurse e mic la uscătoarele care se folosesc de pompa de căldură. Chiar dacă e mai scump decât cele care uscă prin condensare, veți avea facturi mai mici la energie și țesăturile sunt protejate (uscare la temperaturi mai joase).

Aceasta arată precum o mașină de spălat în special că are atâtea programe și funcții, doar că rolul său e altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt mai multe uscătoare și diferența majoră e modalitate de uscare: condensare+pompă de căldură, pompă de căldură sau condensare. Cele hibrid sunt cele mai avansate dar nu sunt cu mult mai diferite față de această, în sensul că rezultatele sunt la fel bune ca și în cazul acesteia. Cele doar cu uscare prin condensare sunt cele mai ieftine și au o clasă de eficiență nu foarte grozavă (încălzesc rufele la o temperatură destul de ridicată).

Nu există uscătoare compacte ci majoritatea au o adâncime de circa 60 cm. Motiv pentru care pot fi puse fie deasupra fie sub mașina de spălat pentru a câștiga spațiu în dressing sau unde doriți să le instalați, dar e bine să fie cât mai apropiate (puneți rufele rapid din una în alta).

Păreri pro și contra

Sunt prezente tehnologii diversificate dar care împreună chiar fac ca uscătorul de sus să devină unul Smart și nu mă refer la panoul digital, ci la: SensiCare (scurtează timpul de uscare în funcție de umiditatea rufelor), GentleCare (uscare la temperatură mult mai mică decât cele cu condensare), SmartSense (detectează nivelul de umiditate pentru fiecare articol) și DelicateCare (ajustează parametrii uscătorului în funcție de țesătură). Acest brand oferă și alte uscătoare similare dar cu performanțe diferite (încărcare maximă diferită).

Electrolux EW8H359S e mai mult decât un uscător clasic și sunt foarte importante tehnologiile automate deoarece nimeni nu dorește să deterioreze hainele cu țesătură mai sensibilă.

Te-ar mai putea interesa