Electrolux EW8H258B, uscător de rufe din seria PerfectCare800

Uscătorul de rufe Electrolux EW8H258B din seria PerfectCare800 e unul dintre cele mai performante soluții oferite pentru utilizatorii casnici și nu numai. Poate usca o cantitate de rufe destul de mare, însă performanțele sale depind și de programul ales că doar nu e cu mult mai diferit de un uscător de rufe. Acesta poate fi pus în dressing sau lângă/peste mașina de spălat rufe, astfel veți putea încărca mai ușor aparatul, iar uscarea rufelor va deveni o joacă. E foarte important ca rufele să fie stoarse foarte bine și capacitatea de încărcare trebuie să fie apropiată de cea a uscătorului.

Acest model arată foarte bine datorită combinației de alb cu negru, iar ușa pare a fi ceva mai mare decât la alte modele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscarea se face cu pompă de căldură astfel că are un consum semnificativ mai mic decât alte modele, iar aici mă refer la cele accesibile. Acest aparat are un panou de control care iasă ușor în evidență pentru că e pe negru și seamănă cu cel al mașinilor de spălat. Performanțele sunt de lăudat pentru că are caracteristici tehnice bune: capacitate de 8 kg, centrifugare de 1000 RPM și clasă energetică A++. Nu trebuiesc neglijate nici caracteristicile speciale care diferă de la o serie la alta. Totuși, prețul sugerează că acest model nu e pentru oricine și e necesar un buget mai mare.

Ca și dotări speciale, acest aparat electrocasnic are următoarele: DelicateCare, SmartSense, GentleCare și SensiCare.

Păreri pro și contra

Sunt prezente tehnologii care reglează mișcare și temperatura în funcție de țesătură (programul ales), uscarea rufelor se face la o temperatură redusă pentru a nu deterioara țesăturile, detectează automat umiditatea din rufe pentru ca durata programului să fie ajustată și ține cont de fiecare articol. Acestea le-am menționat puțin mai sus și sunt foarte importante atunci când vă doriți un aparat care să ofere rezultate foarte bune.

Electrolux EW8H258B chiar impresionează la toate capitolele pentru că discutăm de un model premium, care are un aspect foarte plăcut. Sunt variante mai accesibile care oferă uscare tot cu pompă de căldură, dacă acesta vă depășește bugetul.

Te-ar mai putea interesa