Electrolux EW8F249PSC, model clasa A de 9kg

Electrolux EW8F249PSC e o mașină de generație nouă echipată cu multă tehnologie utilă așa încât să poată spăla mult cu un consum cât mai mic de curent.De la început ar trebui să scriu că această prezentare e una care vrea să puncteze principalele avantaje ale aparatului pentru care merită achiziționat.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine vizual, dar care are multă tehnologie utilă integrată.

Motive pro și contra

Modelul EW8F249PSC de la Electrolux face parte din gama PerfectCare 800 UniversalDose a anului 2022. Astfel, are mai multe atuuri precum cele de mai jos:

  • Consumul energetic e unul foarte mic de 49 kWh la 100 spălări, motiv pentru care vine cu clasa A. E vorba despre noua clasă A de eficiență energetică.
  • Poate fi controlat de pe un smartphone deoarece e smart. E necesar să instalați aplicația My Electrolux.
  • Are program anti-alergic numit „Anti-Alergie Vapour”. Acesta are rol de a elimina bacterii și virusuri în proporție de peste 99 procente.
  • SensiCare, e un sistem care presupune detectarea cantității de rufe așa încât aparatul să aibă un consum de resurse redus.
  • Singurul dezavantaj este costul de achiziție care e ușor mai mare decât în cazul altor modele. Dar, trebuie să recunoaștem că are multă tehnologie utilă integrată.

Aparatul de față e pentru acele persoane cu un buget peste medie și care știu cum să-și investească banii. Dacă alte mașini de spălat au clasa B sau C, aceasta are clasa A. Asta înseamnă un consum redus de resurse și în felul acesta recuperați în timpul utilizării banii dați pe aparat.
Să nu mai precizez că Electrolux e pe locul doi la nivel mondial când vine vorba despre electrocasnice. În felul acesta avem garanția unui model de calitate de la un producător serios.

Te-ar mai putea interesa