Electrolux EW8F169SA, model PerfectCare800 cu wi-fi şi motor inverter

Electrolux EW8F169SA este o maşină de spălat rufe cu o capacitate mare de 9kg aşa încât să poată spăla pentru 4-5 persoane. Consumul energetic e unul foarte redus deoarece are clasa A+++ cu un consum de anual de 108 kWh.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care face economie de resurse prin funcţii precum Fuzzy Logic.
Din poza de alături puteţi vedea că acest model e unul cu un panou de comandă modern şi cu un design caracteristic Electrolux.


Păreri pro şi contra

Maşina e una care dozează perfect detergentul prin intermediul Auto Dose. Aparatul are senzori care calculează cantitatea de balsam şi detergent. Acest lucru ajută la economisirea detergentului şi hainele vor rezista de 3 ori mai mult faţă de spălarea cu alte modele.
Nivelul de zgomot la spălare e de 47 decibeli, iar la centrifugare e de 75. Sunt nişte nivele normale pentru un aparat care are viteză de centrifugare de până la 1600 rotaţii.
Aparatul Electrolux EW8F169SA e unul cu o sumedenie de programe printre care e şi cel rapid de 20 minute.
Caracteristica PerectCare presupune că la acest aparat detergentul şi balsamul sunt activate (în apă) înainte de a ajunge în tambur.
Probabil că sunt unele persoane care vor aprecia posibilitatea de a controla de la distanţă acest aparat prin intermediul unui smartphone. În acest sens vă va ajuta wi-fi şi aplicaţia MyElectrolux.
Hainele nu vor fi foarte şifonate deoarece are SteamCare. Acest lucru presupune că la sfârşitul ciclului de spălare e adăugat abur.
Dacă vreţi să spălaţi foarte bine în o oră atunci aveţi la dispoziţie programul de 59 minute numit UltraWash. nu se face niciun compromis legat de eficienţă.

Un astfel de aparat se adresează celora care vor să spele mult cu un aparat simplu de utilizat şi celora care vor multe funcţii utile. Ar putea fi considerat smart prin faptul că e controlabil de la telefon.
Un plus mare ar fi eficienţa energetică care ne ajută să ne recuperaăm banii daţi pe ea.

Te-ar mai putea interesa