Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EW7W361S, model cu uscător incorporat de 10 kg

Mașina de spălat cu uscător Electrolux EW7W361S e o alegere bună pentru cei care vor un aparat modern și cu capacitate generoasă de spălare, însă cea de uscare nu poate fi decât pe jumătate – 6 kg. E ceva mai bună decât altele și se vede și după seria din care face parte – PerfectCare700. Aparatele de tip 2 în 1 vă ajută să economisiți spațiu în casă, dar și bani pentru că un uscător e destul de scump. Totuși, performanțele unui uscător incorporat nu sunt atât de bune ca cele ale unui model standard, în special dacă discutăm de o pompă de căldură.

Arată foarte bine datorită ușii de culoarea neagră care iasă în evidență și mânerul e poziționat mai sus decât la altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E puțin mai mare decât restul pentru că are o încărcare generoasă – 10 kg, dar să nu uităm nici de uscător care are o cantitate ceva mai mică. Toate specificațiile tehnice ale acestor aparate sunt la valori maxime și anumite programe vor rula cu performanțe inferioare deoarece fiecare țesătură necesită un tratament diferit.

Aceasta poate fi pusă chiar și sub blatul din bucătărie deoarece nu e foarte înaltă și chiar o să arate bine alături de alte aparate electrocasnice dacă sunt pe alb ori negru. E perfectă pentru o familie nu foarte mare dar mă gândesc că nu veți spăla doar o dată pe săptămână. Funcțiile acestei mașini sunt următoarele: amânare pornire, detectare automată cantitate rufe, blocare acces copii și mai câteva. Acestea le veți vedea în partea dreaptă pe suprafața neagră.

Păreri pro și contra

Acest brand oferă niște aparate foarte competitive deoarece sunt prezente caracteristici speciale interesante. Mă refer la tehnologii noi care îmbunătățesc rezultatele: Steam Refresh (reîmprospătare rufe în 10 minute), Wash&Dry, SteamCare (reduce cutele cu ajutorul unui ciclu suplimentar), DualCare (anumite țesături primesc un tratament special), SensiCare (adaptează programul în funcție de cantitatea de rufe) și sistem de clătire fără spumă.

Electrolux EW7W361S oferă un număr generos de programe însă nu cred că le veți folosi pe toate (o parte dintre ele sunt programe pentru țesături speciale).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu