Electrolux EW7TN3372 review

Mașina de spălat rufe Electrolux EW7TN3372 e una de tip vertical pentru persoanele care vor să economisească spațiu și să spele rufe pentru 3-4 persoane. Cred că ar trebuie să scriu încă de la început că aparatul e unul premium, având integrate foarte multe tehnologii utile.

Acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de la numărul 2 la nivel mondial. După cum am scris mai sus, aparatul are capacitatea de 7 kilograme așa încât să poată spăla pentru maxim 4 persoane.
Eficiența energetică a sa e C așa încât consumul energetică să fie de 59 kWh la 100 spălări.

Sunt mai multe lucruri avantajoase în cazul mașinii Electrolux EW7TN3372, iar eu am să le precizez pe cele mai importante.
Pentru a economisi resurse are facilitatea de detectare a cantității, lucru numit SensiCare.
Deschiderea aparatului e una foarte ușoară, lucru posibil prin sistemului Soft Opening. Mai exact e vorba despre o deschidere amortizată.
Fiabilitatea e una foarte bună, fiind vorba despre un aparat cu 10 ani garanție pentru motorul inverter și 5 ani pe produs. În mod normal aparatul are 2 ani garanție, dar dacă înregistrați produsul atunci beneficiați de 5.
Are un număr mare de programe printre care se numără cel rapid de 14 minute (Rapid 14 min). Acest program spală 1,5 kilograme rufe la temperatură de 30 grade și cu centrifugare 400-800 rpm.

Singurele dezavantaje ale acestui aparat e că nu are funcție uscător și că are un cost de achiziție ușor mare.

De final trebuie să scriu că acest model e unul perfect pentru acele persoane care doresc un aparat ușor de folosit la spălarea unei cantități mari de rufe cu un consum mic de resurse.

Te-ar mai putea interesa