Electrolux EW7F348SI, mașină de spălat rufe incorporabilă cu TimeManager

Mașinile de spălat rufe pot fi de diverse tipuri, iar cele incorporabile sunt cele mai puține pentru că nu oricine își permite un astfel de model sau preferă să pună unul clasic sub blat. Electrolux EW7F348SI arată foarte bine deoarece are un panou de control mai bine evidențiat care se asortează bine cu ușa sa. Nu poate fi prea accesibilă deoarece face parte din noua generație care are performanțe superioare și cea mai bună eficientă energetică – A+++.

Din poza pusă jos se vede foarte bine cum arată și se poate monta o ușă peste acesta, dar e recomandat să fie ca și mobilierul pentru a se integra mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Specificațiile tehnice sunt foarte bune și ele sunt diferite în funcție de programul ales. O parte din programe nu suportă o cantitate mare de rufe și capacitate de stoarcere va fi cel mult 1400 RPM (așa e la mai toate mașinile de spălat). De aceea e bine să alegeți una cât mai performantă pentru a nu fi dezamăgiți.

Seria nou numită PerfectCare 700 se adresează tuturor doar că nu toate modelele pot fi pe plac, iar cel de sus e incorporabil.

Păreri pro și contra

Rezultatele sunt bune dacă faceți alegeri bune, astfel trebuie să alegeți programul potrivit pentru rufe. Panoul de control nu e complet digital, însă informația e destul de vizibilă pe acel ecran LCD. Totuși, nu veți ține ușa deschis că să vedeți etapa programului de spălare. Sunt destul de multe programe speciale și aici mă refer la cele care nu le vedeți pe mașinile standard. Cu TimeManager puteți și ajusta programul în funcție de timpul disponibil sau alegeți din start un program rapid dacă rufele sunt puțin murdare.

Electrolux EW7F348SI poate spăla mult și cu un consum redus de resurse pentru a avea facturi mai mici. O alternativă la acesta e o variantă simplă care nu se incorporează și care poate costă semnificativ mai puțin, dar poate că țineți să aveți doar aparate incorporabile în bucătărie, unele să fie vizibile și altele să fie ascunse.

Te-ar mai putea interesa