Electrolux EW6TN4262, mașina de spălat rufe cu design compact

Electrolux EW6TN4262 este un electrocasnic pentru cei care nu au prea mult loc în baie ori în locul destinat mașinii de spălat rufe. Probabil că te deranjează că are o capacitate de 6 kg, dar aceasta e una normală și nici nu ai nevoie de mai mult pentru 2-3 persoane. Principalele lucruri care ți-ar plăcea la modelul acesta sunt clasa D (A+++) de eficiență energetică, numărul mare de programe și că are o garanție de 24 de luni, lucru care confirmă fiabilitatea ok.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de calitate superioară. E un aparat realizat din materiale de bună calitate, adică tamburul e din inox (toate mașinile de spălat moderne sunt făcute din aceste materiale) și cuvă este din aliaj C4.

Specificațiile sunt ok după cum am menționat în partea de sus, dar poate că sunteți interesați și de partea de stoarcere, aparatul oferind o centrifugare de 1000 RPM. Vine cu multiple programe, printre care aș aminti cel de 14 minute care e un program rapid util în cazul în care vrei să speli o cantitate redusă de haine. Legat de capacitatea sa eu zic că e una suficientă pentru o familie nu prea mare. După cum ziceam la început, aceasta e de 6kg.

Ca și funcții speciale, mașina prezintă următoarele: sistem Soft Opening (deschidere amortizată prin buton), start întârziat, SoftPlus, Eco TimeManager (opțiune de economisire energie), spălare cu aburi (mai puține cute). Pentru montaj puteți alege un serviciu de montaj care nu costă mult însă și așa nu este foarte dificil, dacă ați mai avut un astfel de aparat pe acasă.

Plusurile mașinii sunt clasa de eficiență energetică foarte bună, că e ușor de utilizat, materialele de calitate din care-i făcut și toate acele caracteristici speciale menționate anterior.
Performanțele sunt limitate de mărimea aparatului și nivelul de zgomot putea fi mai redus.

De final pot spune că acest model Electrolux EW6TN4262 e unul foarte bun din toate punctele de vedere. Poate că aveți reticențe în a achiziționa acest aparat deoarece nu cunoașteți brandul Electrolux. Acest brand e unul european care e foarte popular la nivel de continent.

Te-ar mai putea interesa