Electrolux EW6SN506W, mașină de spălat rufe cu afișaj LED

Mașina de spălat rufe Electrolux EW6SN506W e una destul de compactă și pot spune că face parte din segmentul Slim (îngust). Orice model care are adâncime mai mică de 45 cm, poate fi un model Slim și se poate observa destul de ușor acest aspect pentru că modelul de jos poate spăla cel mult 6 kg de rufe. În general, modelele clasice pot spăla până la 8 kg de rufe doar că au o adâncime de circa 55 cm, ceea ce este normal.

Poate că pare a fi cam scumpă, însă oferă anumite caracteristici care nu le vedeți la orice model. Electrolux EW7WN468W este pentru cei care nu au un buget limitat și vor un uscător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Chiar și la interior se pare că e mai dotată decât restul modelelor, de aceea prețul mi se pare destul de corect. Are câteva dotări foarte utile și s-a putea să le găsiți și la alte modele: SensiCare (modifică setările programului în funcție de cantitatea de rufe), start întârziat (se poate amâna pornirea).

Nu putea spăla prea mult deoarece are o adâncime de 41 cm și astfel de modele sunt foarte puține. Totuși, dacă veți spăla o cantitatea mică de rufe, mașina se va adapta cantității pentru a reduce din consumul de resurse, după cum am menționat anterior. Consumul de energie este mic (Clasa D) și ține de programul și opțiunile alese. Stoarcerea e destul de eficientă deoarece are o capacitate de centrifugare maximă de 1000 RPM (nu trebuie să fie foarte mare dacă nu are o încărcătură mare). Doar mașinile cu capacitate de 8-10 kg au nevoie de o centrifugare de 1400 RPM, însă această valoare este maximă și poate fi mai mică pentru anumite programe.

Concluzie

Face parte dintr-o serie mai cunoscută – PerfectCare 600, care oferă anumite caracteristici tehnice, dar și funcții manuale și automată. Nu prea ai ce să-i reproșezi pentru că datorită designului compact, nu putea fi introduse mai multe dotări și performanțele de spălare sunt limitate. Electrolux EW6SN506W e un aparat electrocasnic perfect pentru cei care nu dispun de mult spațiu și vor să-l pună pe un hol, debara, baie etc.

Te-ar mai putea interesa