Electrolux EW6S506W, mașină de spălat rufe accesibilă de 6 kg

Mașina de spălat din imagine este Electrolux EW6S506W care e disponibilă de ceva timp la promoție, doar că e vorba de o perioadă limitată. Astfel de parate sunt foarte utile pentru familiile cu mulți membri și se vede diferența imediat de la o mașină de spălat mai veche. Aceasta arată mai bine, rezultatele sunt mai bune și consumul de energie e redus (A++). Chiar dacă performanțele sunt generoase, dimensiunile aparatului nu au crescut și adâncimea sa e una redusă 42 cm (Slim).

Modelul acesta poate spăla rufe puține, adică cantitatea poate fi chiar și de 1-3 kg cu un consum redus de resurse dacă alegeți opțiunea corespunzătoare (se adaptează la încărcătură). Aceasta va reduce timpul de spălare și nu trebuie să așteptați mult după ea, dar mai există și programul QuickWash. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

 

Are specificații tehnice bune și nu-i pot reproșa nimic, că doar nu e atât de scumpă. Consumul diferă și în funcție de programul ales, însă așa e la fiecare model pentru că setările prestabilite sunt diferite. Designul e cel clasic cu control digital și interfața e destul de prietenoasă. Butonul central e cel pentru alegerea programului și în partea dreaptă se pot ajusta anumiți parametrii (temperatură, cu cât să amânați pornirea etc).

Programele sunt explicate mai bine în manual și denumirea lor e menționată în jurul butonului central. Poate fi descărcat și de pe site-ul producătorului.

Păreri pro și contra

Față de alte mașini de spălat, aceasta oferă un preț bun, capacitate de încărcare satisfăcătoare, stoarce bine, consum redus chiar fără alegerea funcției speciale, spală rapid cantități mici de rufe, compactă și silențioasă. Cu alte cuvinte, raportul performanță/preț e foarte bun și e vorba de un brand cu experiență și nu de unul recent apărut pe piață. Face parte dintr-o serie nouă foarte populară numită Perfectcare600, aceasta fiind cunoscută pentru că are grijă de rufele dumneavoastră.

Electrolux EW6S506W poate fi instalată chiar și în bucătărie deoarece încape sub blat și arată bine. Se poate lăuda că e destul de silențioasă, motiv pentru care nu va fi prea deranjantă dacă vă aflați în camera de lângă.