Electrolux EW6S427W, mașina de spălat cu A+++

Mașina de spălat rufe Electrolux EW6S427W e una destul de eficientă, iar clasa de eficiență A+++ nu o veți găsi la orice aparat. Ținând cont de preț și performanțele sale aș putea spune că nu sunt multe modele ca acesta, plus că e vorba de un brand cu experiență. În cadrul programului Rabla pentru electrocasnice, veți putea primi un voucher de 300 lei adică nu veți mai plăti așa de mult pe aparat dacă renunțați la vechiul model. Aparatele acestui brand sunt competitive și au un design modern, iar eu aș recomand un uscător pe lângă acesta.

Arată foarte bine și afișajul digitale bine evidențiat de acel contur de culoare neagră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aceasta e perfectă pentru cei care nu au foarte mult loc și nu au o familie numeroasă. Adâncimea aparatului e de numai 45 cm, deci aș putea spune că e un model compact de tip Slim. Observ că are un cablu de alimentare destul de lung .pentru ca voi să puteți să o conectați la priza dorită și să nu încurce. Capacitatea de centrifugare e destul de mare la acest model – 1200 RPM. Nu prea ai ce să-i reproșezi în acest preț și puteți renunța liniștit la vechiul model pentru unul mult mai eficient.

Păreri pro și contra

Se vede că face parte dintr-o serie performantă și în acest caz e vorba de PerfectCare 600 care oferă și alte variante. În acest buget, nu putea avea uscător incorporat însă performanțele uscătorului ar fi fost limitate (cele clasice pot usca de două ori mai mult). Lista de programe e destul de lungă și e bine că aveți un programe pentru fiecare țesătură, chiar și pentru bebeluși. Puteți alege o treaptă de temperatură pentru programul selectat, însă multe dintre ele vin cu setări prestabilite.

Electrolux EW6S427W spală suficient de mult însă unele programe au performanțe mai scăzute (încărcătură mică sau/și centrifugare mică). Ca și alte mașini de spălat rufe, aceasta detectează cantitatea de rufe pentru a ajusta programul și e recomandat să respectați cantitatea de rufe pentru acel program.