Electrolux EW6S426BI, maşină cu PerfectCare600

Maşina de spălat rufe Electrolux EW6S426BI e una actuală de tipul slim şi cu o capacitate de încărcare de 6kg. În opinia mea un astfel de electrocasnic e suficient pentru spălarea rufelor a unei familii de 3-4 persoane. Vine cu Perfect Care 600, funcţie presupunând că adaptează durata spălării la dimensiunea încărcării.

Modelul de faţă are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine funcţinal şi aspectiv. Din poza de alături puteţi vedea că are un design minimal cu un panou de comandă uşor de folosit. Acest panou garantează utilizarea uşoară chiar şi de către persoane în vârstă deoarece e unul clasic.


Păreri pro şi contra

Electrolux EW6S426BI e un model eficient energetic care vine cu clasa A+++ datorită unui consum de 137 kWh pe an (consum mediu). Nici consumul de apă nu e unul exagerat deoarece vorbim despre 9.999 litri.
Are 14 programe, iar programul rapid e unul de 14 minute. De asemenea are şi două trepte de centrifugare (viteza maximă de centrifugare fiind 1200 rotaţii).
Fiind vorba despre un aparat Electrolux are Eco Time Manager, adică o funcţie care permite reglarea duratei de spălare fără niciun compromis.
Are şi funcţie de spălare cu aburi pentru a elimina diverşi alergeni.
După cum am scris mai sus, acest model e unul slim cu dimensiuni compacte de 38x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 56kg.
Piesele sunt unele calitative, mai exact are motor Inverter. Avantajele unui astfel de model ar fi durabilitatea, silenţiozitatea şi că are un consum mic de curent. De obicei un astfel de motor e garantat 10 ani, dar ţine şi o viaţă.
Cuva nu e una din inox, dar e dintr-un material rezistent numit carboran care e şi el ok.

Modelul acesta unul complet la un preţ uşor peste 1000 lei, dar eu zic că merită fiecare bănuţ prin faptul că are Fuzzy Logic şi diverse caracteristici care economisesc bani, timp şi alte resurse.
Brandul Electrolux e unul european (cu sediul în Suedia), iar produsele sale sunt unele cu o fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa