Electrolux EW6F528W, mașină de spălat rufe cu capacitate mare

Modelul din imaginea de jos se numește Electrolux EW6F528W și e unul care poate v-ar interesa deoarece poate spăla până la 8 kg de rufe, are eficiență A+++ și stoarce bine. Poate fi luat în calcul dacă ați avut sau aveți un astfel de aparat și vreți să-l înlocuiți pentru că nu sunteți mulțumiți. Se vede că fiecare generație oferă performanțe superioare, dar și un proces de spălare mai silențios și un design atrăgător. Nu poate fi un model Slim cu așa performanțe dar nu nici foarte mare (mă refer strict la adâncimea sa).

Din imaginea de jos se poate vedea noul design și panoul de control e destul de simplificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O mașină de spălat mare ca aceasta poate face față cu brio oricărei provocări, poate spăla rufele chiar și pentru o familie numeroasă. Adâncimea sa e una de 54 cm, deci nu se încadrează la variantele înguste (acelea au sub 45 cm). Interfața se poate bloca în timpul funcționării pentru a nu apăsa accidental vreun buton.

Clasele de eficiență sunt foarte bune la acesta, dar și la restul variantelor din această serie. Pe panoul de control se poate vedea că există opțiune de programare întârziată adică se poate amâna pornirea sa. Există o opțiune pentru cămăși sau alte articole care trebuie călcate ulterior, iar aceasta se numește călcare ușoară.

Păreri pro și contra

Face parte din seria PerfectCare600, motiv pentru care sunt prezente anumite caracteristici speciale. Are sistem SensiCare care ajustează programele în funcție de încărcătură, iar de cele mai multe ori se scurtează timpul de spălare. Cu funcția Eco TimeManager puteți regla durata programului fără ca rezultatele să fie afectate. Se pot spăla cuverturi și pături de pat, deoarece avem o mașină avansată.

Electrolux EW6F528W oferă 14 programe în total și acestea sunt prezente în jurul butonului central, iar în manual sunt explicate. Astfel, că veți obține rezultatele dorite cu alegerea corectă și chiar veți fi mulțumiți de acest aparat. Poate că nu are cel mai bun preț, însă nu e vorba de un model oarecare și fiabilitatea e dată de brand.

Te-ar mai putea interesa