Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EW6F527W, mașină de spălat A+++

Mașina de spălat rufe Electrolux EW6F527W e mult diferită decât restul și se poate observa că face parte din seria PerfectCare600. Performanțele unei astfel de mașini sunt satisfăcătoare dacă nu o doriți pentru o familie foarte numeroasă sau poate că obișnuiți să spălați des. Aceasta face parte dintr-o generație recent lansată și care vine cu tehnologii corespunzătoare, iar eficiența energetică e una de lăudat – A+++. Nu sunt mașini de spălat care să consume atât de puțină energie, însă consumul depinde de programele sale și de durata lor.

Are un aspect plăcut și sunt prezente suficiente informații pe panoul de control pentru a vă ușura utilizarea sa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Clasele de eficiență sunt satisfăcătoare și la centrifugare se vede că e loc de mai bine, dar rufele sunt destul de uscate. Această mașină e de ajuns pentru o familie de cel mult 5 membrii și programele sale sunt destul de scurte, dar sunt și programe mai lungi dacă optați să încărcați la maxim mașina.

Panoul de control nu e complet digital, dar tot e foarte ușor de folosit. Chiar dacă are un preț mai mare decât alte variante din generații precedente, cu aceasta veți economisi bani pentru că veți avea facturi mai mici la energie și nu numai.

Păreri pro și contra

Vine cu o mulțime de programe de spălare care vă vor fi de folos – 14, tehnologiile îmbunătățesc rezultatele și protejează țesăturile, iar eficiența energetică e superioară. Dintre tehnologiile sale voi menționa cele mai importante: Eco TimeManager (scurtați programele fără a afecta rezultatele) și SensiCare (adaptează programele la cantitatea de rufe). Mai sunt mașini de spălat cu tehnologii similare doar că tehnologiile pot fi ceva mai multe dacă vorbim de modele mai mari sau cu alte denumiri dacă e vorba de alte branduri. Interfața se poate bloca dacă nu vreți ca să umble copiii în timp ce aceasta spală.

Electrolux EW6F527W are cele mai bune specificații dacă luăm în calcul că nu nici foarte mare, adică adâncimea e de 54.7 cm. Ușa are o deschidere destul de mare pentru a ușura încărcarea aparatului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu