Electrolux EW6F348SA, maşină clasa A3+ cu Fuzzy Logic

Electrolux EW6F348SA este o maşină de spălat rufe cu clasa A+++ de eficienţă energetică (consum de 137 kWh pe an) şi un nivel de zgomot de 51 decibeli. Se poate observa că nivelul de zgomotos e ceva mai mic decât la alte maşini.
Vine cu caracteristica AutoDose care presupune că maşina alege dozarea optimă pentru detergent şi balsam. În felul acesta hainele nu se vor deteriora din cauza unei supradozări.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care poate adăuga şi cu abur pentru spălarea mai bună, adică aşa încât vaporii să elimine alergenii.

Electrolux EW6F348SA

Avantaje şi dezavantaje

Aparatul Electrolux EW6F348SA consumă undeva la 0,77 kWh per program standard, iar în felul acesta avem un consum anual de curca 137 kWh.
E din gama PerfectCare 600, iar din această cauză are sistem SensiCare (Fuzzy Logic). Fuzzy Logic e lucru care înseamnă că are senzor capabili în a detecta cantitatea de rufe, iar în funcţie de aceasta să adapteze consumul de resurse. rezultă un consum mai mic de energie şi apă.
Motorul din dotarea maşinii de faţă e unul inverter. Astfel de motoare sunt garantate vreo 10 ani, sunt fiabile, silenţioase şi cu un consum mic de curent.
Dimensiunile aparatului sunt de 63x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 76kg. Dacă vreţi ceva mai compact atunci puteţi opta pentru un maşină cu încărcare verticală.
Având 24 programe de spălare înseamnă că poate spăla o paletă largă de ţesături. Printre aceste programe se numără: cel rapid de 20 minute, lână, anti-allergy vapour, spălare manuală, mătase, bumbac etc.

Dacă sunteţi interesaţi de un aparat modern care să arate bine şi să poată fi utilizat uşor de oricine atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Despre brandul de faţă trebuie spus că e unul suedez care e numărul 2 la nivel mondial după Whirlpool.
Aparatul poate fi controlat de la distanţă prin telefon dacă aveţi instalată aplicaţia MyElectrolux. E nevoie de un telefon itneligent cu wi-fi şi aplicaţia amintită mai sus.

Te-ar mai putea interesa