Electrolux EW6C527P, model PerfectCare600 cu condensare

Electrolux EW6C527P e un uscător de rufe modern cu eficiență energetică bună (clasa B) și o capacitate de 7 kilograme. Are și ceva similar Fuzzy Logic numit PerfectCare600… mai multe detalii în rândurile ce urmează.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și se descurcă formidabil când vine vorba de uscare. Cu caracteristica Perfect Care chiar și încărcăturile mici nu vor fi expuse la prea multă căldură.


Avantaje

Uscătorul de rufe Electrolux EW6C527P e dotat cu un panou de comandă minimal așa încât să fie ușor de utilizat. Avem rotița cu programe, butonul de pornire, cel de programare întârziată și altele.
Consumul energetic e de 4,2 kWh, iar de apă e de 4,66 litri. În acest fel nu e un aparat care va umfla facturile la utilități. Pe an are un consum energetic de 504 kWh.
Nivelul de zgomot e unul ok, fiind vorba despre 66 decibeli.
Modelul acesta e dotat cu SensiCare. Această caracteristică ajustează diferiți parametri printre care ar fi durata, consumul de apă și curent. În acest fel rufele nu sunt uscate prea mult și vor fi ca noi mai mult timp.
DelicateCare e pentru hainele delicate, iar în acest fel temperatura e una redusă pentru o îngrijire atentă.
Montajul aparatului e unul simplu mulțumită piciorușelor ajustabile și a ușii cu balamale reversibile.

Dezavantaje

Un dezavantaj ar fi că nu are o capacitate mai mare de uscare (doar 7 kg) și că are clasa de eficiență energetică B.

Concluzii

Modelul de față e pentru persoanele care vor să aibă rufe uscate rapid ori nu au unde să pună rufele la uscat.
Întreținerea aparatului e una simplă tocmai deoarece e cu condensare. În acest fel umezeala e transformată în apă și nu e nevoie de ventilație. Apa condensată e colectată în recipientul special.
Unele persoane sunt interesate de durata programelor. Programul Reîmprospătare Bumbac la 1000 rotații are 139 minute, iar Reîmprospătare Bumbac cu jumătate de încărcătură are 82 minute.

Te-ar mai putea interesa