Electrolux EW6C428W, uscător de rufe cu condensare

Uscătoare de rufe noi sunt ceva mai eficiente decât generațiile precedente iar Electrolux EW6C428W e un model recent lansat. Uscarea se face prin condensare adică prin încălzire doar că nu e ca restul ci face parte dintr-o serie numită PerfectCare600 care oferă tehnologii automate care eficientizează programele. Ușa sa poate fi montată în diferite poziții pentru a ușura încărcare dintr-un alt aparat sau scoaterea rufelor și punerea lor într-un coș.

Arată foarte bine iar afișajul digital împreună cu numeroșii indicatori sunt bine evidențiați datorită chenarului negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe piață sunt multe tipuri de uscătoare și ele sunt diferențiate de dotări, adică sistemele de uscare. Pe acesta avem dotări modice pentru un buget nu foarte mare, dar rezultatele sunt bune. Eficiențe energetică crește la variate cu pompă pentru că suflă aer pe rufe și nu e nevoie de temperaturi foarte ridicate. La final puteți aerisi puțin rufele, înainte să le puneți în dulap.

Se poate amâna pornirea sa dacă vreți să le scoateți mai târziu sau chiar de dimineață din uscător. Programele speciale diferă de la un model la altul, în special când discutăm de mai mulți producători. Oricum, aveți în total 12 programe de uscare și sunt detaliate în manualul său.

Păreri pro și contra

Vine cu o interfață plăcută și ușor de folosit, programele sunt numeroase pentru ca voi să alegeți programul potrivit pentru acele tipuri de rufe, are o capacitate generoasă de încărcare și tehnologii automate care ajută aparatul. Aici mă refer la tehnologii ca SensiCare care reduce durata programului în funcție de gradul de umiditate al rufelor, astfel se economisesc bani și timp. Se pot usca cantități variabile de rufe și nu trebuie să vă faceți griji că programul va dura prea mult. Există serii ceva mai scumpe cu pompă de căldură, doar că vă pot depăși cu mult bugetul.

Electrolux EW6C428W poate fi pus sub sau peste o mașină de spălat de spălat rufe pentru că are dimensiuni similare. Acesta poate fi pus chiar și în dressing dacă nu găsiți locul potrivit pentru el.

Te-ar mai putea interesa