Electrolux EW2TN5261E, mașină de spălat rufe mică

Mașina de spălat rufe Electrolux EW2TN5261E este un model ceva mai mic având o lățime de circa 40 cm. Astfel poate fi instalată chiar și în camere mai înguste cum sunt holurile sau chiar într-o baie. Se poate încărca prin partea superioară unde este capacul și panoul de control. Se vede cum arată din imaginea de jos și indiferent de serie, generație și brand, parcă tot așa arată. Bineînțeles, performanțele diferită de la un model la altul, iar cea de jos poate spăla o cantitate modestă de rufe.

Este un model ceva mai special decât restul și  voi menționa de ce merită aleasă această mașină. Poate că pentru unii pare cam scumpă, de aceea puteți alege mașini de la branduri nu foarte populare la nivel internațional. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Mașina de spălat verticală este mult diferită de cea cu încărcare frontală și nu mă refer la tipul de încărcare sau design, ci și la performanțe. Acestea sunt limitate de dimensiuni, dar sunt și modele pe piață care pot spăla până la 8 kg, iar cele cu încărcare frontală pot spăla chiar și mai mult de 10 kg (altele au și uscător – Haier HWD100BD1499U1NS). Bineînțeles, un aparat performant este și scump, iar dimensiunile sunt și ele pe măsură.

Pentru o familie cu 3-4 membrii, se descurcă bine și anumite programe au performanțe scăzute. Adică anumiți parametrii pot să difere, dar așa e la orice mașină. Centrifugarea maximă este de 1151 RPM, adică are o valoare puțin diferită de cea a altor modele. Are o clasă energetică foarte bună și care a fost oferită pentru un consum de numai 65 kWh la 100 de spălări. Caracteristicile speciale sunt sistemul Waterproof, TimeCare (programe scurte, iar cu funcția Quick se reduce la jumătate durata programelor de spălare), control tactil și AutoSense (programul se adaptează la cantitatea de rufe introdusă în tambur).

Concluzie

Electrolux EW2TN5261E poate fi programată când să pornească, în caz că sunteți plecați și nu vreți să finalizeze când nu vă aflați acasă. Oferă programe scurte și economice pentru rufe puțin murdare sau poate că nu vreți să aveți un consum mare.

Te-ar mai putea interesa