Electrolux EUN2244AOW, congelator incorporabil

O bucătărie modernă e obligatoriu să fie formată din electrocasnice incorporabile, iar un astfel de electrocasnic e Electrolux EUN2244AOW. Vorbim despre un congelator cu un volum net de 208 litri și cu caracteristica No Frost. Această caracteristică te va ajuta să ai un stres minim cu decongelarea pentru că nu trebuie să te ocupi cu așa ceva.
E un aparat cu o singură ușă și poate că ești curios cui i se adresează, iar răspunsul e foarte simplu – celor care vor să păstreze la rece multe alimente de genul carne.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care e mai mare decât al unei combine, însă diferența dintre acest aparat și o combină frigo e imensă întrucât acest model are o capacitate de congelare de 20 kilograme.

Congelatorul
Congelatorul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu clasa de eficiență energetică A+ și cu volumul mare de 208 litri. Nici cu dezghețarea automată nu ne este rușine deoarece acest lucru înseamnă stres zero atunci când vine vorba despre decongelare.
Pe lângă funcția Frost Free, acest model e dotat și cu Temp Alert care te va atenționa atunci când aparatul nu are o temperatură interioară adecvată. Funcția e utilă într-o oarecare măsură, însă eu aș fi apreciat dacă ar fi avut un sistem de reglare automată a temperaturii.
O altă funcție utilă e cea Fast Freeze care te va ajută la o congelare rapidă a alimentelor așa încât calitățile nutritive să nu fie pierdute.

Avantajul principal al unui astfel de model ar fi că are sistemul No Frost, capacitate mare de congelare și o fiabilitate ok.
Poate că unii ar zice că are un preț cam mare, dar eu voi veni să spun că nu e deloc mare întrucât e un congelator foarte eficient… să nu spun performant.

Așa de final pot spune despre modelul acesta că e unul foarte ok din toate punctele de vedere. Chiar dacă e așa de mare pot spune că are un nivel de zgomot mic de 39 decibeli… la un aparat așa mare m-aș fi așteptat și la un nivel de zgomot ceva mai mare.

Te-ar mai putea interesa