Electrolux EUF2704AOW, congelator A++

Acest congelator Electrolux EUF2704AOW e unul mare și puteți trage această concluzie din volumul net al acestui aparat – 251 litri. Poate că nu e la fel de spațios precum o ladă frigorifică (în același preț). Fiecare aparat oferă avsantaje și dezavantaje, însă acest congelator oferă mai multe avantaje: multe compartimente (puteți sorta mai bine alimentele), design vertical (ocupă puțin spațiu), consumă puțin și ușa se deschide cu ușurință. Dacă aveți o cămare mare și vreți spațiu pentru depozitare, atunci ar fi bine să alegeți o ladă frigorifică.

Există multe feluri de congelatoare și acesta intră în segmentul superior datorită volumului, însă nu e cel mai performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La interior
La interior

Eficiența energetică a acestui aparat frigorific e superioară de aceea și primi clasa A. Are multe compartimente la interior și sunt precum cele ale congelatoarelor de la combine, dar se poate spune și invers. Volumul net e cel care vă interesează și din care puteți afla cam cât are un compartiment.

Ușa sa e una cu deschidere orizontală și care e reversibilă. Dimensiunile sale pot fi comparate cu cele ale unui frigider sau chiar a unei combine frigorifice, însă înălțimea sa e de 185 cm. Îl puteți pune cam oriunde deoarece are o lățime de 60 cm și o adâncime de 66 cm. Finisajul pe alb e destul de plăcut dar și așa nu e un aparat care l-ați pune în bucătărie ci mai degrabă într-o cameră ferită de căldură sau umiditate.

Capacitatea de congelare e foarte bună – 24 kg la 24 ore, care e mult peste medie și e ideală pentru un volum așa de generos.

Plusuri: oferă un spațiu generos pentru alimente, eficiență, fiabilitate, ușor de folosit și performant.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Electrolux EUF2704AOW e un aparat frigorific mare care nu poate înlocui o combină sau un frigider, ci puteți opta pentru unul dacă nu mai aveți loc în congelatorul frigiderului. E bine să optați pentru un așa aparat deaorece puteți face mai rar cumpărături și nu veți mai pierde atâta timp cumpărnd diverse (puneți să vă aprovizionați lunar de la un supermarket sau minimarket).

Te-ar mai putea interesa