Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux No Frost EUF20430W

Congelatorul Electrolux No Frost EUF20430W e unul foarte capabil, iar față de alte modele acest Electrolux EUF20430W are No Frost ceea ce înseamnă că nu se produce gheață la congelare și astfel nu trebuie dezghețat, dezghețarea realizându-se automat. Tehnologia de răcire fără producere a gheții se numește Frost Free și dacă achiziționați așa cea atunci nu o să vă mai bateți capul cu dezghețarea. E recomandabil deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi și un consum mic de curent de doar 271 kWh într-un an ceea ce îl plasează în clasa energetică A+. Față de aparatele din clasa A, acesta consumă cu 25 procente mai puțin și eu zic că acesta e un mare avantaj.

Poze

Așa arată la exterior

Specificaţii tehnice

EUF 20430 W e numele corect al lui EUF20430W și trebuie să știi că are o capacitate de 181 litri care e una foarte mare, iar cele 5 compartimente te vor ajuta să pui ce vrei în el sau mai bine spus tot ce vrei. În introducere spuneam că are No Forst și astfel cu acest sistem o să economisiți timp prețios și alimentele vor fi mai proaspete deoarece ele nu sunt înghețate. Congelarea ori capacitatea de congelare e de 20 kilograme pe zi și e una impresionantă.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte performant, prețul nu e mare, are un ecran LCD pe care poți vizualiza diferiți parametri fără a fi nevoit să deschizi aparatul frigorific. Nici nu consumă mult curent, iar zgomotul produs e unul mic, congelatorul fiind aproape silențios. Contra: nu e specificat nimic de autonomia aparatului, deci de durata de funcționare fără curent, dar bănuiesc că e specificat ceva în manualul de utilizare referitor la acest aspect.

Concluzie

Electrolux EUF20430W e un model care e prezent de ceva vreme în magazinele străine și de curând e disponibil și pe la noi la prețuri destul de accesibile, în opinia mea. Arată foarte bine dacă vă preocupă acest aspect, fiabilitatea e șie ea bună, iar din preview-ul de alături o să puteți face o părere despre funcțiile esențiale.

P.S.: După tehnologia fără gheață cred că cele mai importante lucruri ar fi și faptul că aparatul te avertizează dacă temperatura e prea mare și că temperatura se reglează automat. Congelarea se realizează rapid datorită Fast Freeze, iar proprietățile alimentelor se păstrează destul de bine în comparație cu alte modele de congelatoare. Și rafturile sunt foarte încăpătoare având 40 litri fiecare datorită Space Plus de la Electrolux.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu