Electrolux EUF2040AOW, congelator mare cu No Frost

Congelatorul Electrolux EUF2040AOW e unul dintre cele mai mari aparate de congelat alimente și care spre deosebire de altele, oferă și No Frost. Această tehnologie reduce consumul de energie ca și în cazul altor aparate frigorifice. Însă pentru cele cu congelatoare mai mari e foarte importantă deoarece reduce gheața formată la interior, astfel alimentele vor fi mai proaspete o perioadă mai lungă. Cea mai bună alternativă la acesta poate fi o ladă frigorifică deoarece oferă un volum mai mare dar nu oferă atâtea compartimente. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată la interior și se observă numărul mare de compartimente/sertare. Astfel se pot sorta mai bine alimentele iar mirosurile nu vor fi amestecate.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate netă de 181 litri care e mare pentru un congelator. Aceasta e împărțită uniform pentru acele compartimente. Fiecare compartimente  poate fi folosit pentru depozitarea unui anumit tip de aliment și interiorul e vizibil datorită materialului transparent. Sistemul de răcire No Frost e cel mai bunde la ora actuală și se adresează în special congelatoarelor fie că sunt integrate (în frigidere sau combine). Dacă vi se pare cam mic, o ladă frigo ar fi o alegere mai bună în același buget și nu uitați să verificați sistemul de răcire.

Ziceam anterior de consumul redus de curent, ei bine, e de 271 kWh pe an deci are o clasă de eficiență energetică A+. Decongelarea se face automat și astfel nu-l mai curățați așa de des. Pe partea de design are finisaj pe alb, ușă reversibilă dar care se deschide standard spre dreapta și altele. Pe partea de funcții are Action Freeze, avertizare temperatură ridicată și picioare ajustabile. Nivelul de zgomot produs e corespunzător – 41 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum redus de energie (comparativ cu volumul oferit), multe sertare, ușor de folosit, fiabil și funcția de avertizare pentru temperatură ridicată.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Electrolux EUF2040AOW e un aparat frigorific mare și care nu necesită un spațiu de depozitare mare ca la acele lăzi frigorifice. Îl puteți pune chiar și în locul frigiderului sau într-o cămară. Ideea e să-l puteți undeva unde e ferit de căldură și umiditate, dar e bine să-l aveți undeva aproape de bucătărie pentru a putea a-l avea la îndemână. E ideal pentru cei care fac rar cumpărături sau nu au timp pentru ele (le fac doar la sfârșitul săptămânii).

Lasă un comentariu