Electrolux ESL5205LO, model incorporabil pe alb

Modelul Electrolux ESL5205LO e unul care beneficiază de o capacitate de 13 seturi și clasa A+ de eficiență energetică. E un aparat de calitate, ținând cont de faptul că vine de la un brand suedez.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », acesta nefiind deloc mare având în vedere că e un aparat incorporabil cu o capacitate de încărcare mare.
Din imaginea de alături puteți vedea cum se prezintă acest aparat, adică faptul că are un panou de comandă integrat în ușă și că e mascat de aceasta.


Păreri pro și contra

Cu Electrolux ESL5205LO aveți posibilitatea de a amâna pornirea ciclului cu până la 3 ore prin intermediul funcției „Pornire cu întârziere”.
Dacă vasele sunt foarte murdare atunci veți posibilitatea de a le spăla la 70 grade așa încât să arate ca noi. Iar, pentru vasele nu prea murdare există spălarea rapidă care durează 30 minute.
Consumul energetic al acestui aparat e unul ok deoarece vorbim despre 295 kWh pe an și 1 kW per ciclu de spălare. Iar, consumul de apă e de 3080 litri pe an și 11 litri per ciclu.
Trebuie să menționez și dimensiunile care sunt 82x60x55 ÎxLxA cm… acestea fiind foarte importante pentru că în acest fel știți dacă se potrivește cu mobilierul dvs.
Eficiența aparatului e A din toate punctele de vedere, adică clasă energetică, performanță la spălare și performanță la uscare.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul ok, mai exact vorbim despre 49 decibeli care nu e deloc mult.
Are ceva similar Fuzzy Logic, purtând numele de Sensor Control. Acestă funcție detectează încărcătura și reglează resursele.

Concluzii

Dacă vreți să petreceți mai puțin timp în bucătărie atunci acest aparat te va ajuta în acest sens deoarece poate spăla rapid o cantitate mare de vase. Este un aparat de îndelungă folosință – te va ține și 10-20 de ani fără probleme.
Aparatul nu trebuie poziționat lângă priză deoarece cablul de alimentare are o lungime de 1,5 metri.

Te-ar mai putea interesa