Electrolux ESL4320LO, mașină de spălat cu uscare prin AirDry

Mașinile de spălat vase de la acest brand prezintă caracteristici tehnice foarte bune. Electrolux ESL4320LO e una dintre acele modele care sunt destul de populare pentru că oferă dotări excelente în cest buget, dar și rezultatele sunt de lăudat. Setările se fac înainte de închiderea ușii pentru că panoul de control e așezat pe marginea ușii. Sunt modele standard și parțial incorporabile care au un panou de control frontal și se poate monitoriza mai bine programul de spălare.

Acest tip de mașină de spălat vase are un design simplu, însă în realitate ușa nu e albă ca în poze ci trebuie să montați un panou de mobilier cu mâner atașat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se incorporează sub blat și recomand să o puneți aproape de chiuvetă, deoarece sunt sifoane speciale pentru chiuvetă și mașină (conectați mașina la chiuvetă). Capacitatea de 9 seturi e standard pentru aceste dimensiuni. Spațiul de încărcare e satisfăcător și e organizat pe 3 coșuri. E loc chiar și pentru tacâmuri, deci mai că nici nu trebuie să faceți mare lucru, mașina face aproape totul.

Nu sunt necesare mai multe programe, cele 5 programe disponibile sunt satisfăcătoare pentru nivelul de murdărie de pe vase sau tipul vaselor ori articolelor introduse. Coșul din partea de sus se poate ajusta pentru a putea introduce chiar și articole de dimensiuni diferite.

Păreri pro și contra

Merită să-l alegeți pentru că în acest buget are o lățime de 45 cm, eficiență energetică A+, program rapid (30 minute), tehnologie de uscare cu consum redus – AirDry. La final ușa se deschide puțin, astfel veți ști când să scoateți vasele. Nu poate afișa timpul rămas deoarece nu are un afișaj, însă după câteva utilizări veți observa cam cât durează fiecare program. Rezultatele sunt foarte bune chiar și programul rapid și vasele pot fi puse la loc imediat.

Electrolux ESL4320LO se instalează ușor dacă spațiu liber e exact de 45 cm și aveți o ușă din PAL cu mâner (presupun că aveți un mobilier din acest material). Această ușă se fixează cu șuruburi de ușa aparatului, astfel că aparatul nici nu va fi observat în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa