≡ Meniu

Electrolux ESL4201LO, mașină de spălat vase Slim

Mașina de spălat vase Electrolux ESL4201LO e una cu lățime de 45 cm, deci nu necesită un spațiu generos pentru instalare dar pot fi și variante compacte care se instalează diferit. Aceste aparate pot clasice și incorporabile, iar cele incorporabile pot fi parțial sau complet incorporabile. Chiar și cele clasice pot fi puse sub blat, doar că nu li se poate monta un panou de mobilier pentru a le „ascunde” mai ușor. Panoul de control e prezent pe partea superioară a ușii și poate fi accesat doar înainte să porniți programul de spălare. Cu alte cuvinte, e destul de simplificat și pentru mai multe detalii se poate consulta manualul său.

Prețul e același ca la modelele standard, deci aveți toate motivele să-l alegeți pe acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acest model are o capacitate de 9 seturi deci nu are nevoie de opțiune de încărcare la jumătate. Acea opțiunea ar fi redus semnificativ consumul dacă ați fi pus o cantitate mai mică de vase. În opinia mea, doar modelele cu 13-14 seturi au nevoie de această opțiune că doar nu veți porni programul de spălare doar cu 3-4 farfurii și tacâmurile corespunzătoare.

Mașinile de spălat cu capacitate de 9 seturi se adresează familiilor cu ceva mai puțini membri, dar depinde și cât de des luați masa acasă. La aceste aparate, control e complet electronic și pictogramele vă ajută să alegeți programul corespunzător. Nu sunt foarte multe programe – 5, dar nici nu e nevoie de mai multe că doar se aleg doar în funcție de nivelul de murdărie.

Păreri pro și contra

Consumul de energie e scăzut la acesta de aceea are o clasă A+, care e oferită pentru un consum de numai 0.78 kW/ciclu de spălare. Interiorul e destul de încăpător și veți găsi chiar un suport pentru pahare pliabil și un coș pentru tacâmuri. Acest coș pentru tacâmuri e prezent la tot mai mult mașini, adică tinde să fie unul standard.

Electrolux ESL4201LO poate fi montat lângă chiuvetă pentru a conecta evacuarea mașinii la sifonul chiuvetei. Prezentarea de jos e pentru cei care sunt interesați de coșurile sale și poate vreți să vedeți mai bine cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu