Electrolux ESI9500LOX, model incorporabil pentru 14 seturi

Electrolux ESI9500LOX reprezintă o maşină de spălat vase de tip incorporabilă cu posibilitatea spălării a 14 seturi de vase cu un consum energetic mic deoarece are clasa A++ (266 kWh pe an). Consumul de apă e de 2940 litri pe an, dar aceste valori (consum apă şi curent) sunt unele aproximative şi depind de cât de mult spălaţi.
Aparatul vine cu SatelliteClean pentru performanţe la spălare de 3 ori mai bune.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se comportă fără reproşuri când vine vorba despre spălarea unei cantităţi de mari de vase.
Din imagine puteţi observa că panoul de comandă e unul vizibil aşa încât să vedeţi tot timpul starea în care se află spălarea vaselor.Uscarea se realizează printr-un proces natural datorită tehnologiei AirDry. În felul acesta se economiseşte curent.
Pentru instalarea sa aveţi nevoie de dimensiunile sale. Acestea sunt de 8x60x58 îxlxa cm. Dar, pentru nişte valori mai exacte vă recomand să vă uitaţi pe schiţa din manualul de utilizare.
Vine cu ceva similar Fuzzy Logic, în cazul acestei maşini purtând numele de Sensor Control. În felul acesta e detectat nivelul de încărcare şi e reglat consumul de apă şi curent.
Are 6 programe şi 4 temperaturi aşa încât să aveţi o spălare în funcţie de veselă. Pentru a proteja sticla există şi un program specific.
Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot la spălare e de 44 decibeli… mult inferior unei maşini de spălat rufe.
Nu trebuie să staţi tot timpul cu ochii pe afişaj întrucât aparatul se opreşte automat atunci când termină spălarea prin intermediul funcţiei de oprire automată.

Modelul acesta e considerat ca fiind unul parţial-incorporabil şi se adresează persoanelor care vor o bucătărie modernă.
În cazul în care vă trebuie ceva similar însă doar pentru 9kg atunci aveţi această maşină.
Vine din seria 700 gama Flex, acest lucru însemnând că vine cu sertar MaxiFlex care are o adâncime sporită. În felul acesta vor încăpea seturi de tacâmuri şi ustensile voluminoase.

Te-ar mai putea interesa