Electrolux ESI8730RAX, mașină de spălat vase parțial incorporabilă

Mașina de spălat vase Electrolux ESI8730RAX e una care se incorporează diferit și cred că o să vă convină pentru că nu mai are nevoie de acel panou frontal pentru ușă (mascare), pentru că este parțial incorporabilă. Seamănă puțin cu un model standard doar că acesta trebuie pus obligatoriu sub blat. Mie îmi plac mai mult acestea pentru că comenzile sunt mult mai vizibile și nu sunt înghesuite ca și la cele complet incorporabile. Sunt și modele accesibile dacă vă limitați la un buget și nu vă doriți o capacitate atât de mare de încărcare.

Costă mai mult decât altele pentru că are cel mai scăzut consum de energie de pe piață – clasa A+++, iar capacitatea de încărcare e impresionantă și se datorează coșurilor speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu discutăm de un aparat compact ci de unul mare, care poate spăla destul de mult. Panoul de control e unul complet electronic și e vizibil tot timpul. Nu mai trebuie să spălați manual paharele, acum aveți coș și pentru acestea și nu trebuie să vă faceți griji că nu se vor sparge, ele fiind în siguranță.

Păreri pro și contra

Poate spăla și usca o mulțime de tipuri de articole și pentru a face mai mult loc puteți elimina coșul pentru tacâmuri. Acest aparat are un consum mic de resurse, dar acele valori variază în funcție de programul ales. Nu are nevoie de foarte multe programe de spălare, ci doar de cele de bază și rezultatul oferit depinde și alegerea făcută. Evident, dacă are o capacitate mare de încărcare, aparatul va avea o lățime de 60 cm dar sunt și variante mai înguste și cu capacitate de spălare inferioară.

Electrolux ESI8730RAX e echipat cu un motor Inverter care e fiabil și menține consumul constant (fluctuațiile sunt eliminate). Puteți programa când să pornească și se poate seta între 1 și 24 ore, iar în această perioadă consumul e foarte redus și nici nu mai trebuie să-i acordați atenție. La finalizarea programului, vasele pot fi puse la loc deoarece sunt uscate sau le puteți ține în aparat dacă nu aveți loc de depozitare.

Lasă un comentariu