Electrolux ESI8550ROX, model 15 seturi cu 6 programe şi clasa A3+

Modelul Electrolux ESI8550ROX se adresează celora interesaţi de ceva deosebit de eficient energetic care să poată spăla o cantitate mare de rufe. Eficienţa energetică e una A+++ şi se datorează în principal faptului că are motor inverter.

Acest model e unul disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual şi al caracterisiticilor. Din imaginea de alături se poate vedea că acest model e unul parţial incorporabil cu panou de comandă vizibil… amplasat în partea superioară.


Păreri pro şi contra

Dacă vă interesează ceva capabil în a spăla o cantitate de 15 seturi atunci modelul de faţă Electrolux ESI8550ROX ar fi pentru dvs. Nu trebuie să vă sperie capacitatea mare deoarece acest model are half load, adică opţiune de încărcare la jumătate pentru a spăla o cantitate mai mică de vase.
Nu aş putea spune nici că e un model prea zgmotos deoarece are un nivel de zgomot de 44 decibeli… care e mult inferior unui aparat de tipul maşină de spălat rufe.
Consumul energetic e unul deloc mare deoarece are clasa A+++ datorată consumului redus de 0,9 kWh per ciclu. Nici consumul de apă nu aş putea spune că e unul prea mare întrucât per ciclu are 11 litri.
Are nişte dimensiuni compacte de 82x60x58 ÎxLxA cm, iar pe unele site-uri am văzut că scrie că e un aparat slim.

Despre Electrolux trebuie spus că e un brand suedez prezent pe piaţă din 1918 şi de aceea putem spune că ar fi o alegere bună când vine vorba despre achiziţia unui nou electrocasnic.
Modelul de faţă are un cost uşor ridicat comparabil cu aparate de la alte branduri, dar are o fiabilitate mult mai bună şi multe funcţii utile. Să nu mai zic de faptul că are şi un consum scăzut de resurse (apă şi curent).
Acest model semi-incorporabil ar fi perfect pentru o familie cu multe persoane sau o pensiune deoarece poate spăla până la 15 seturi de vase.

Te-ar mai putea interesa