Electrolux ESI6201LOX, mașină spălat vase

Pentru cei interesați de a-și face o bucătărie ca la carte le recomand o mașină de spălat vase parțial incorporabilă cum e Electrolux ESI6201LOX. Vine cu dotări premium cum ar fi capabilitatea de a spăla undeva până în 12 seturi de vase utilizând resurse minime… lucru dovedit de clasa A+ de eficiență energetică.

Prețul nu e exagerat deoarece acest aparat e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, aspectul e și el unul premium deoarece are culoare inox… lucru care puteți să-l vedeți și din imaginea de alături. Puteți observa că partea superioară e una de culoare inox, iar panoul de comandă e unul foarte simplist.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta poate fi utilizat pentru a spăla vase chiar și în 30 de minute, lucru care face ca dvs să aveți mai mult timp la dispoziție și să utilizați mai puține resurse atunci când vreți să spălați mai puțin de 12 seturi.
Pe lângă cele 5 programe (printre care se numără intensiv, eco, quick plus) aparatul are și programare întârziată care facilitează spălarea într-un anumit interval orar.
Modelul acesta nu e doar eficient energetic, ci și la uscare și spălare deoarece în aceste cazuri are clasa A.

Plusurile sunt capacitatea mare de a spăla vase, că e ușor de folosit, posibilitatea de a fi incorporată (parțial) și eficiența (pe an consumă 290 kWh și 3080 litri). Un alt lucru care trebuie apreciat e faptul că producătorul Electrolux e unul suedez care se situează pe locul 2 la nivel mondial, după Whirlpool. Deci, avem parte de un aparat realizat de europeni și nu unul făcut de asiatici pe vapor.
Nu era rău dacă avea o capacitate ceva mai mare și dacă avea o clasă de eficiență energetică și mai bună.

Modelul acesta ar fi ideal pentru cineva care dorește să aibă un aparat pentru spălat vase care poate fi integrat aproape perfect în bucătărie.
În cazul în care vreți să vedeți mai bine cum se prezintă vă recomand să vizionați clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa