Electrolux ESI5550LOX, maşină de spălat vase cu motor inverter

Electrolux ESI5550LOX e un electrocasnic de tipul maşină de spălat vase semi-incorporabilă care se aseamănă destul de mult cu acest AEG întrucât AEG aparţine de Electrolux.
Poate spăla o capacitate de până în 13 seturi, iar consumul energetic va fi unul minimal deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care e realizat din materiale de calitate. Aş face referire la exteriorul şi cuva care sunt din inox. Acest lucru garantează o utilizare de îndelungă durată.

Păreri pro şi contra

Maşina Electrolux ESI5550LOX e una care consumă puţin curent, motiv pentru care are clasa A+++ de eficienţă energetică. Mai exact are un consum anual de 234 kWh, iar per ciclu consumă 0,83kWh. Economia de curent e realizată prin faptul că are motor tip inverter, AutoFlex şi tehnologie AirDry.
AirDry presupune că în procesul de uscare se foloseşte aer natural prin deschiderea uşii cu 10 centimetri.
AutoFlex e o caracteristică despre care putem spune că e similară Fuzzy Logic de pe maşinile de spălat rufe întrucât presupune că avem un consum optimizat în funcţie de dimensiunea încărcăturii şi nivelul de murdărie.
Foarte important e şi consumul de apă, în cazul acestui aparat fiind vorba despre 9,9 litri per ciclu şi 2775l pe an.
Are oprire automată (AutoOff) care presupune că între cicluri nu se foloseşte energie.
Dimensiunile sunt unele ok de 81x60x57 îxlxa cm. Dimensiunile exacte le găsiţi în fişa tehnică ori în manualul de utilizare.

Per ansamblu acest aparat se adresează persoanelor interesate de ceva care să arate bine şi să funcţioneze mult timp. Având multe caracteristici care reduc consumul de energie putem spune că acest aparat e unul foarte economic şi o să vedeţi că pe parcursul utilizării o să vă recuperaţi banii daţi pe el.

Lasă un comentariu